A kiábrándult Fidesz-szavazók körében piacvezetű műsorunk a szokott, már-már kényelmetlenül magas színvonalon tesz rendet a hallgatók fejében gyakorlatilag bármilyen témában, de az ellenkezőjében is.
Keddig csak a Belső Kör és a Közösség csomagok előfizetői hallhatják, ráadásul tíz percnyi extrával. Az ingyenes verzió, rövidebb változatban, kedden jelenik meg. Tessenek előfizetni!
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Magyar Péter gyors felfutása miatt ismét velünk van a mesebeli lény, amelynek tömegeivel állítólag leváltható Orbán Viktor. Spoiler: nem, nincs.
Hogy is lett állami cégnél vezérigazgató Varga Judit férjéből?
„Magyar Péter egyike volt azoknak az – általam nem kedvelt – embereknek, akik a rendszertől nulla munkáért horribilis pénzeket bezsebelve nézték némán a demokrácia leépítését” – mondja. Saját gyengeségeiről is beszél és arról is, ezek után lehet, hogy nem folytatja a politizálást.
„Ennek az országnak nem az a problémája, hogy van Mészáros Lőrinc és van Szíjj László, az a problémája, hogy kevés van belőlük” – mondta.
A tudósok sosem értették, hogy hogy lehet egy csomó bébiangolna a Bermuda-háromszögben, ha felnőtt angolnát sosem látnak.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.