Krekó Péterrel, a Political Capital igazgatójával elemezzük a Pride utáni helyzetet, az Orbán-rendszer túlélési vagy változási esélyeit. A politológus szerint Orbán elveszíteni látszik populista báját, de még nem döntötte el, hogy autokratikusabb, erőszakosabb irányba fordul-e. Egyelőre csak retorikájában durvul, és egyre radikálisabb szólamokkal próbálja mozgósítani a szavazóit. A rendszer rendkívüli méretű, óriási erőforrásokkal rendelkező, profi kommunikációs gépezetének üzenetei mostanában nem mindig működnek, de van még jó pár trükkje, szakértelme, és még sok ideje javítani a választásokig.
A podcastot/videót a fizetőfal alatt találják előfizetőink. Később lesz mindenki számára, ingyen elérhető változat.
Tehát a hang alább, előfizetőink már hallgathatják, nézhetik, ingyenes változat egy nap múlva. Tessék előfizetni, életben tartani a független sajtót! Még jól jöhet.
Használati útmutatónk az előfizetős, hosszú verziók kezeléséhez mindenféle podcastalkalmazásokban.
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.