Meggyőződésünk szerint a Borízű hang olyan általános emberi és kulturális érték, amely nélkül a 444 nem lenne többé 444, a podcast nem lenne többé podcast, az internet nem lenne többé internet, a világ nem lenne többé világ. Csak egy üres, szomorú, értelmetlen Krasznahorkai-jelenet. Ne hagyjuk, hogy ne úgy legyen, ahogy régen volt!
A Közösség és Belső Kör csomagok előfizetői máris rácuppanhatnak a friss epizódra. Ingyenes, rövidebb verzió holnaptól. Fizessenek elő, azzal mindenki nyer!
(Használati útmutatónk az előfizetős, hosszú verziók kezeléséhez mindenféle podcastalkalmazásokban.)
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Újabb szenzációs gasztrorandevúnk hamarost! Október 25-én, Etyeken találkozunk.
A kínai konyha évszázadai húsz percben. Ha kínai étteremben rendelünk, mindig legyen az asztalnál egy Orbán Viktor! Hogyan egykerekezzünk négyszáz kilós Harley-Davidsonnal? A macskaszaróarc-saga újabb, minden korábbinál sokkolóbb fejezete.
Sorra jelentenek csődöt vagy zárnak be a legendás technoklubok. De mi áll a berlini éjszakai élet összeomlása mögött?
Összesen hét önkormányzati pozícióért indult több mint hetven jelölt a településen. És ez még bele is fért volna, de a csalások nem álltak meg itt.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.