Borízű hang #242 [H]: Miért kéne bármit megmenteni a nyomorúság demokráciájában?

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Ajándékozás

Cikkek ajándékozásához Közösség vagy Belső kör csomagra van szükséged.

Ha már előfizetőnk vagy, jelentkezz be! Ha még nem, válassz a csomagjaink közül!

Meggyőződésünk szerint a Borízű hang olyan általános emberi és kulturális érték, amely nélkül a 444 nem lenne többé 444, a podcast nem lenne többé podcast, az internet nem lenne többé internet, a világ nem lenne többé világ. Csak egy üres, szomorú, értelmetlen Krasznahorkai-jelenet. Ne hagyjuk, hogy ne úgy legyen, ahogy régen volt!

  • 00:18 Kapcsoljuk Bredát és Antwerpent. Van köztük Mohamed.
  • 04:12 V2-k Antwerpenre. Sör csokoládéval. Anders sörfőzde. Uj Péter visszatér az alkoholizmus kebelére.
  • 08:30 444 falunap plovval és baath sajttortával. The President's Cake. Saddam 60. szülinapi tortája.
  • 10:38 Fuchsia Dunlop: A kínai konyha kultúrtönénete. Kétéves könyvismertetőnk.
  • 12:47 Kínai lakodalmi kultúra. A vörös boríték QR-kódja. A kínai jegyesfotózás. Dübörgő esküvőbiznisz.
  • 17:20 Dübörgő kanyarfotó-biznisz. Az alföldi esküvői fotózás zsánerei.
  • 21:16 Mi lesz a Szigettel? A magyarság nagy teljesítménye. Gerendai jó ütemben lépett le, rossz ütemben léphet vissza.
  • 27:34 Miért kéne bármit megmenteni? Kit érdekel, hogy haldoklik a berlini klubélet? Az MTV se fog már senkinek hiányozni
  • 32:01 Szoboszlai Iron Maiden-pólóban.
  • 34:53 Lécspőházi vadkárosultak. Megismételt választás Tiszaburán. Demokrácia és nyomorúság. A zsák krumpli döntése.
  • 41:00 Botrány az IMDB-n. Liptai Claudia életrajza örök. Mesterséges értelem.
  • 46:13 Hogy kell megtanítani a macskát bújócskázni? A tyúk tudatalattija.
  • 48:36 Kajafutár Harleyn. Taxis Teslában.
  • 50:45 Most már tényleg mindjárt pukkad az AI-lufi. Kalandok chatbotokkal.
  • 55:17 Szex és Chatgpt. A Ray Ban AI-szemüvege.


A Közösség és Belső Kör csomagok előfizetői máris rácuppanhatnak a friss epizódra. Ingyenes, rövidebb verzió holnaptól. Fizessenek elő, azzal mindenki nyer!

(Használati útmutatónk az előfizetős, hosszú verziók kezeléséhez mindenféle podcastalkalmazásokban.)

Csatlakozz a Körhöz, hogy hozzáférj minden műsorunkhoz!

Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek,
segítsd a 444 működését!

Már előfizetőnk vagy?
Jelentkezz be!
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #251 [hossz]: Másfél milliós kardigánban az Orczy közvécében

Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Borízű hang #250 a színpadon [hosszú]: Hajóféreg hamis zászlóval

Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Tyúkól#57: Asszertív karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.

Diószegi-Horváth Nóra, Kun Zsuzsi
podcast

Borízű hang #249: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul [rövid verzió]

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Az emberfej ízű licsitől a legjobb kínai éttermekig Londonban

A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.

444.hu
podcast