Tovább okoskodik az okoskodó elemző

POLITIKA
2015 február 27., 19:14
comments 473

G. Fodor Gábor a Magyar Narancsnak adott interjújában azt mondta, hogy a Fidesz polgári Magyarország hívószava csak egy politikai termék, továbbá, hogy 1998 és 2002 között sem volt polgári Magyarország.

„A jobboldali értelmiségiek közül sokan vannak abban a tévedésben, hogy a »polgári Magyarország« hívószót politikai realitásnak gondolják, pedig az természete szerint politikai termék volt. Ők még ma is azt gondolják, hogy az 1998 és 2002 közötti Magyarország valóban polgári Magyarország volt. Ez óriási tévedés”

Orbán Viktor évértékelőjében és Balog Zoltán, mint a miniszterelnök előzenekara, keményen leokoskodó-elemzőzte G. Fodort, és kiálltak az utóbbi években igen ritkán hangoztattott polgári Magyarország eszméje mellett.

Az évértékelő után megkérdeztük G. Fodor Gábort, hogy mit szól a miniszterelnöki kokihoz:

(A videó végén ugyan az olvasható, hogy Botoas Tamás volt az operatőr, de a valóságban Botos Tamás állt a kamera túloldalán. A hibáért minden érintettől elnézést kérünk.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.