Tovább okoskodik az okoskodó elemző

POLITIKA
2015 február 27., 19:14
comments 473

G. Fodor Gábor a Magyar Narancsnak adott interjújában azt mondta, hogy a Fidesz polgári Magyarország hívószava csak egy politikai termék, továbbá, hogy 1998 és 2002 között sem volt polgári Magyarország.

„A jobboldali értelmiségiek közül sokan vannak abban a tévedésben, hogy a »polgári Magyarország« hívószót politikai realitásnak gondolják, pedig az természete szerint politikai termék volt. Ők még ma is azt gondolják, hogy az 1998 és 2002 közötti Magyarország valóban polgári Magyarország volt. Ez óriási tévedés”

Orbán Viktor évértékelőjében és Balog Zoltán, mint a miniszterelnök előzenekara, keményen leokoskodó-elemzőzte G. Fodort, és kiálltak az utóbbi években igen ritkán hangoztattott polgári Magyarország eszméje mellett.

Az évértékelő után megkérdeztük G. Fodor Gábort, hogy mit szól a miniszterelnöki kokihoz:

(A videó végén ugyan az olvasható, hogy Botoas Tamás volt az operatőr, de a valóságban Botos Tamás állt a kamera túloldalán. A hibáért minden érintettől elnézést kérünk.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt