Íme, az ember, aki még a legendás budapesti Bentley-snél is bunkóbban parkol

test és lélek
2015 március 20., 09:53

„Hé, fogyatékos!

1. Soha többé ne merj hozzányúlni az autómhoz! 2. Édesem, nem csak neked vannak nehézségeid. Ha szánalomra vágysz, menj el egy féllábúakat támogató csoportba! Rossz emberbe kötöttél bele! Nem érdekel, mit írtál, dugd fel magadnak! Ha még egyszer hozzáérsz a kocsimhoz, feljelentelek. Nem viccelek! Tudattam az irodával is, hogy ha a siránkozós féllábú hozzáér a tulajdonomhoz, balhézni fogok, úgyhogy menj, sírd el a bánatod valakinek, akit érdekel, mert én most szépen elsétálok a két lábamon!!!! Kurva.”

Ezt az üzenetet találta autója ablaktörlője alá tűzve Ashley Brady az ohiói Miamisburgben. A 26 éves Brady 2014-ben, balesetben vesztette el az egyik lábát. Műlábat kapott, és meg is tanult járni vele, de télen kiderült, hogy a jeges járda azért még nehezen leküzdhető akadályt jelent.

„Elég sokat küzdöttem a havon és jégen a parkolóban, hogy megtanuljak egyensúlyozni és járni. Sokszor elestem, ezt a szomszédaim is látták” – nyilatkozta a helyi WKEF-TV-nek. A bérház menedzsmentje ezért március 12-én beleegyezett, hogy a lakása közvetlen szomszédjában kapjon parkolóhelyet.

Két nappal később valaki elkezdte használni a lefoglalt helyét. Brady üzenetet hagyott a kocsin, arra kapta a fent idézett választ.

„Legalább ötször elolvastam, mert az agyam egyszerűen képtelen volt felfogni ennyi gonoszságot” – mondta Brady, aki aztán a Facebookra is posztolta a képet, amit azóta megosztott az amerikai amputáltak szövetsége is, és rohamtempóban terjedni kezdett. „Rengeteg visszajelzést kaptam amputáltaktól, akik hasonló helyzetbe kerültek” – mondta Brady, aki megfogadta a kéretlen tanácsot.

„Azt mondta, hogy olyannak sírjak, akit érdekel. Így hát az internethez fordultam, és úgy tűnik, hogy nagyon sok embert érdekel.”

(Via UPI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.