A Fuck You! című slágeréről ismert CeeLo lesz az úszóvébé megnyitójának sztárja

POLITIKA
2017 július 08., 18:32
comments 340
CeeLo Green a legendás harlemi Apollo Színház tavaszi gáláján 2017. június 12-én.
photo_camera CeeLo Green a legendás harlemi Apollo Színház tavaszi gáláján 2017. június 12-én. Fotó: Michael Loccisano/Getty Images

A múlt hét egyik legvidámabb pillanatát okozta nekem Káel Csaba, a Müpa az úszóvébé ünnepélyes megnyitójának rendezésével is megbízott főigazgatója, amikor az Info Rádió műsorában azzal magyarázta a számomra teljesen ismeretlen Emeli Sandé fellépését az úszóvébé megnyitóján, hogy a művésznőnek van egy "Breathing under water" (Víz alatt lélegezni) című száma. Sandé azóta lemondta a fellépést, így új "sztárt" kellett találni a 3,4 milliárdos költségvetésű megnyitóra. Csak remélni tudom, hogy végül CeeLo Greenre azért esett a választás, mert neki meg egy Fuck You! című száma van. Ezt is csak a HVG-ből tudom, mert még CeeLóról se hallottam soha az életemben, így abban is laptársunkra kell hagyatkozzak, hogy többszörös Grammy-díjast kell tiszteljek benne.

A rendkívül drága megnyitó ünnepség minden eddigi viszontagságáról melegen ajánlom Rényi Pál Dániel remek cikkét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.