Hónapok óta rosszak a vasútállomások liftjei a Velencei-tónál

közlekedés
2017 november 20., 20:10
comments 107

Az RTL Híradója bemutatta, hogy a velencefürdői és a gárdonyi vasútállomás liftjei 3 hónapja nem működnek.

photo_camera A lift működés, pontosabban nem működés közben Fotó: RTL Híradó

A velencefürdői állomáson lefelé még visz lift, de ha valaki az aluljáróból a város felé fel szeretne menni, nem tud. (Már másfél hónapja is forgattak ott, akkor sem működött.)

Az állomásról így most kerekesszékkel csak 2 km-t kerülve lehet kijutni.

A MÁV és a karbantartást végző cég egymásra mutogat. A MÁV szerint a két állomás liftjei szeptember közepe óta nem működnek, a javítási „ajánlat felülvizsgálata folyamatban van”. A Nyírlift Kft. szerint viszont a javítást még nem rendelték meg tőlük.

Talán még szomorúbb a pilisi állomás liftjének a helyzete, amiről áprilisban írtunk.

Szerencsére a budapesti 3-as metrón ilyen probléma nem adódhat, hiszen ott még 30-40 évig nem is tervezik az akadálymentesítést. (RTL Híradó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt