Hónapok óta rosszak a vasútállomások liftjei a Velencei-tónál

Az RTL Híradója bemutatta, hogy a velencefürdői és a gárdonyi vasútállomás liftjei 3 hónapja nem működnek.

A lift működés, pontosabban nem működés közbenFotó: RTL Híradó

A velencefürdői állomáson lefelé még visz lift, de ha valaki az aluljáróból a város felé fel szeretne menni, nem tud. (Már másfél hónapja is forgattak ott, akkor sem működött.)

Az állomásról így most kerekesszékkel csak 2 km-t kerülve lehet kijutni.

A MÁV és a karbantartást végző cég egymásra mutogat. A MÁV szerint a két állomás liftjei szeptember közepe óta nem működnek, a javítási „ajánlat felülvizsgálata folyamatban van”. A Nyírlift Kft. szerint viszont a javítást még nem rendelték meg tőlük.

Talán még szomorúbb a pilisi állomás liftjének a helyzete, amiről áprilisban írtunk.

Szerencsére a budapesti 3-as metrón ilyen probléma nem adódhat, hiszen ott még 30-40 évig nem is tervezik az akadálymentesítést. (RTL Híradó)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.