Végre igazán hasznos dologra használják a felcsúti akadémiát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Annyian férnek bele, mint Felcsút lakosságának kétszerese, elveszi a kilátást a miniszterelnök konyhaablakban nézelődő felesége elől, ráadásul most két és fél hónapos szünet is van a magyar fociban. De most legalább megtalálta az értelmét a felcsúti Pancho Aréna és a hozzá tartozó labdarúgó akadémia.

A Fidesz által minden bizonnyal fizetett bérleti díjból legalább visszajön valamiabból a 19 milliárd forintos tao-pénzből, amennyiből építik-szépítik az akadémiát.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.