Andy Vajna rádiójában Balázsék úgy elemezték a Fidesz hódmezővásárhelyi buktáját, mintha az Eurovízió-elődöntőről beszélnének

2018 február 26., hétfő 10:25
192

Hogy győzhettek? Ez a legfontosabb, hogy az ellenfél legyőzhető, ezzel bebizonyították. Az összes ellenfél igazából legyőzhető, még egy ilyen műsorban is, mint a Dal, legyőzhető az ellenfél.

Azért is fontos ez a győzelem, mert a rockerek így elhihetik, hogy nem a régi mérkőzésen játszanak, ahol nincs esélyük győzni, hanem egy olyan új meccs kezdődik, ahol okos taktikával lépve a pályára nem reménytelen a helyzet.

Erről beszélgettek ma az Andy Vajna tulajdonában lévő Rádió 1 műsorvezetői Sebestyén Balázs reggeli műsorában. A szöveg egyébként Török Gábor politológus elemzéséből van, igaz, ő nem eurovíziós elődöntőt, hanem a Fidesz hódmezővásárhelyi leégését elemezte. A műsorban később Bayer Zsolt publicisztikájának legfontosabb pontjait is felmondják, csak Hódmezővásárhely helyett az Eurovízióra vonatkoztatva.

Ezt most le kell nyelnie Király Viktornak

- mondja az eredményre utalva a műsorban Balázs.

04:30-nál kezdődik:

A Fidesz és a kormány a világ pénzét elkölti saját fényezésére, az állampárt szövetségesei pedig Mészáros Lőrinctől Andy Vajnáig, mindent felvásároltak a médiapiacon, ami mozdítható volt, rádiók, tévék, helyi lapok álltak be a propagandagép szolgálatába az elmúlt években.

Itt lehet elolvasni, hogyan szerezte meg Andy Vajna a Rádió 1 frekvenciáját. Sebestyén Balázsnak már korábban is volt súrlódása a tulajdonossal a politika miatt, Vajna például tavaly tavasszal arról beszélt, hogy nem tetszett neki, ahogy Balázsék kiálltak a CEU ügyében.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt