Orbán: Európai férfiként mindig megadjuk a nőknek kijáró tiszteletet. Sőt, többet is, mint ami jár

A brüsszeli EU-csúcs miatt Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjúja vasárnapra cúszott. A miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorán mondta fel a kötelezőt, öt gondolatát szemlézzük. 

"Itt is ugyanaz van"

„Brüsszelből az az utasítás érkezett ide is, amit a magyar ellenzék, be is tart, hogy a migrációról nem lehet beszélni” - mondta miniszterelnök. Orbán szerint cenzúrázzák nyugaton a témát, sőt, már az internetet is. "Videókat vetettnek le, töröltetnek," tette hozzá. 

„Az egész európai kultúra a nők egyenjogúságára épül,

ez a sarokköve” - mondta Orbán. És mindig megadjuk a nőknek kijáró tiszteletet,

"sőt, többet is, mint ami kijár."

Ez most a migránsok miatt veszélyben van. 

"Végül rá akarják tenni kezüket a magyar bankrendszerre, energiaszektorra"

- mondta a Soros-hálózat és Soros György céljáról. Mert végülis "ő egy pénzügyi spekuláns, nem is kispályás."

"Szeretnénk tiszta lapokkal játszani, és azzal is játszunk"

mondta az április 8-i országgyűlési választásról a miniszterelnök.

"Ismerem a saját fajtámat. A családom egyik fele Pannóniából, a másik fele Hunniából van. Nekem az az érzésem, hogy elég sok mindent tudok a magyar népről"

- válaszolta arra a kérdésre, hogy miért nem dicsekszik a Fidesz az elmúlt nyolc év eredményeivel. Orbán egyértelműen kijelentette: a kampányból hátralévő két hétben sem lesz változás, csak Soros és a migráció lesz a téma, nincs letérés.

+1

A miniszterelnök, ahogy korábban két vidéki tévének adott interjújában, most a Kossuth Rádióban is elmondta a hasonlatot: a migráció olyan, mint a tubus fogkrém.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.