Orbán: Európai férfiként mindig megadjuk a nőknek kijáró tiszteletet. Sőt, többet is, mint ami jár

A brüsszeli EU-csúcs miatt Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjúja vasárnapra cúszott. A miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorán mondta fel a kötelezőt, öt gondolatát szemlézzük. 

"Itt is ugyanaz van"

„Brüsszelből az az utasítás érkezett ide is, amit a magyar ellenzék, be is tart, hogy a migrációról nem lehet beszélni” - mondta miniszterelnök. Orbán szerint cenzúrázzák nyugaton a témát, sőt, már az internetet is. "Videókat vetettnek le, töröltetnek," tette hozzá. 

„Az egész európai kultúra a nők egyenjogúságára épül,

ez a sarokköve” - mondta Orbán. És mindig megadjuk a nőknek kijáró tiszteletet,

"sőt, többet is, mint ami kijár."

Ez most a migránsok miatt veszélyben van. 

"Végül rá akarják tenni kezüket a magyar bankrendszerre, energiaszektorra"

- mondta a Soros-hálózat és Soros György céljáról. Mert végülis "ő egy pénzügyi spekuláns, nem is kispályás."

"Szeretnénk tiszta lapokkal játszani, és azzal is játszunk"

mondta az április 8-i országgyűlési választásról a miniszterelnök.

"Ismerem a saját fajtámat. A családom egyik fele Pannóniából, a másik fele Hunniából van. Nekem az az érzésem, hogy elég sok mindent tudok a magyar népről"

- válaszolta arra a kérdésre, hogy miért nem dicsekszik a Fidesz az elmúlt nyolc év eredményeivel. Orbán egyértelműen kijelentette: a kampányból hátralévő két hétben sem lesz változás, csak Soros és a migráció lesz a téma, nincs letérés.

+1

A miniszterelnök, ahogy korábban két vidéki tévének adott interjújában, most a Kossuth Rádióban is elmondta a hasonlatot: a migráció olyan, mint a tubus fogkrém.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.