A magyar mulatós legnagyobb sztárjaival kampányol az Orbán család ügyvédje

2018 április 3., kedd 11:45
245

TV-felvétellel egybekötött Gigantikus Sztárparádéval várunk mindenkit szeretettel április 07-én szombaton 14.00 órától!

Ezzel a beharangozóval hirdeti újabb nagy dobását Fásy Ádám műsora, a Zeneexpressz. Majd felsorolják a fellépőket, akik között mintha lenne egy kakukktojás:

Apostol együttes, Komonyi Zsuzsa, Kocsis Tibo, Fásy Zsüliett, Dolly Plusssz, Dr. Bajkai István (zongora), Peter Srámek, Singh Viki, Bebe, Nótár Mary, Karda Bea, Poór Péter és Rózsás Viktória, Jolly és Suzy, Marcellina, Erox, Csongrádi Kata, Desperado, Peller Anna, Niki és Miki, Zámbó Krisztián, Pintér Timi, Csordás Tibi, Bodonyi Bea, Lukács Rudolf valamint a műsor házigazdája Fásy Ádám.

De ha valakinek nem lenne világos, a rendezvény plakátja egyértelművé teszi, kiről szól ez az egész:

Fotó: Facebook/Zeneexpressz

Bár sehol nincs feltüntetve, hogy ez kampányrendezvény lenne, de a koncertet pont a választások előtti napra időzítették, és pont Bajkai választókerületének közepén, a Klauzál téren tartják. A Zeneexpressz oldala szerint október óta nem rendeztek bulit a fővárosban, de most megtalálták a megfelelő helyet és időpontot.

Bajkai kampányának lüktető szíve a mulatás, minden szombatra jut egy kis vidámság. 

Múlt szombaton „Mága Zoltán és vendégei adtak húsvéti ajándékkoncertet”, amelyen Bajkai is színpadra lépett, míg előtte egy héttel a Roma Polgári Tömörülés színpadán szerepelt. Ezt a rendezvényt egy Bajkai fényképével dekorált szórólapon hirdették, és a TV2 is külön interjút készített róla Bajkaival. 

Fotó: Olvasónk

A fellépők közül Caramel tette oda magát a legjobban, aki a zongoratudására büszke fideszes politikussal közös produkcióra is vállalkozott.

A Roma Polgári Tömörülés és Fásy Ádám bulijában az is közös, hogy a közönségnek ételt osztanak: két hete egy tál gulyás járt a reménybeli szavazóknak, most szombatra pedig csülkös bablevest ígértek.

Bajkainak ugyanis a muzsika mellett az ételosztás a másik nagy kampányfegyvere: 

az Orbán Viktort és Tiborczot ügyvédként többször is képviselő Fidesz-alapító, akiről az elvileg független helyi lapból lehet tudni, hogy ő a legjobb ember a világon.

A VI. és VII. kerületet magában foglaló 5-ös egyéni választókerületben - amiről itt írtunk részletesen - korábbi felmérések szerint fej-fej mellett áll a DK-s Oláh Lajos és Bajkai. Az Együtt jelöltje után ma Bokros Lajos is visszalépett Oláh javára, aki 4 éve hozta a körzetet.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt