Kósa Lajos: Blődli

2018 április 11., szerda 8:49
226

Kósa Lajos azóta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, hogy eldurvult a csengeri botránya, amiben kiderült, hogy valószínűleg ő a kormány legostobább tagja, hiszen

  • elhitte egy csengeri háztartásbelinek, hogy 1300 milliárd forintot örökölt egy németországi zenész rokonától,
  • elvállalta, hogy kezeli ezt a vagyont,
  • az aláírásával hozzásegítette a nőt, hogy hihetőbbé tegye még több ember számára a meséjét, és ezzel milliókat csaljon ki ártatlanokból,
  • majd egy papírt is íratott a nővel, amiben az vállalja, hogy 800 milliót ajándékoz Kósa anyjának, miközben üzlettársai és az örökösnő közös céget alapítottak,
  • ráadásul az egész után csak annyit tud hajtogatni, hogy minden kamu, és ő is csak áldozat.

Kósa annyira megborult, hogy Debrecenben percekig némán sétált a kameránk előtt anélkül, hogy egyetlen kérdésünkre is érdemben tudott volna válaszolni, majd Pécsen annyira nem akart újságírók elé kerülni, hogy a sofőrje még az autóját is meghúzta menekülés közben.

Azóta Kósát csak a TV2 Mokka című műsorába merték beültetni, hátha legalább hazai pályán mond valami értelmeset a csengeri ügyről, de nem mondott.

A miniszter most újra a Mokkában tért vissza, miután vasárnap megnyerte a képviselőválasztást a saját körzetében, igaz, a támogatottsága 50 százalék alá zuhant.

Kósa hatalmasat ment a műsorban, ereje teljében nyomatta, hogy a Magyar Nemzet azért zár be, mert Simicska fél a perektől, ugyanis a közelmúltban álhíreket terjesztett a lap. A miniszter szerint a lap bezárásával kiderül, hogy

„blődliket nyomtak végig”.

Kósa szerint ilyen „blődli” volt az ő csengeri botránya, Szabó Zsolt államtitkár milliárdos belize-i számlája, vagy az FBI magyar tanúja, aki a magyar kormányzat feketepénzeiről beszélt.

Kósa ezen kívül kárörvendett Karácsony Gergelyen és Gyurcsány Ferencen is, amiért vasárnap azt mondta, hogy kígyók kígyóznak ahelyett, hogy sorok kígyóznak.

Hát jóhülye ez a Gyurcsány, nem? Még jó, hogy azt azért nem hiszi el, hogy egy csengeri nő 1300 milliárd forintot örökölt a Németországban élő cigányzenész apjától.

(via hvg.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt