Gera Zoltán lesz Marco Rossi másodedzője a válogatottnál

Az MLSZ honlapján hozta nyilvánosságra a válogatott élére kinevezett Marco Rossi stábját. A Honvéd és a DAC volt edzője a belga George Leekenst váltotta a magyar csapat élén, és nincs sok ideje felkészülni a feladatokra, mert ősszel egyből tétmeccsen kell debütálnia a padon. 

A stáb azokból az olasz szakemberekből áll össze, akik előző két csapatánál segítették a tréner munkáját, de van egy kivétel: a 39 éves Gera Zoltán, aki nemrég jelentette be, hogy visszavonul. Rossi másodedzőként számít rá a keretnél. Logikus döntés: Gera Leekens alatt még kerettag volt, mindenkit ismer a csapatban, és tisztelet övezi.

Fotó: MLSZ

Másodedző lesz az a Cosimo Inguscio is, aki 2012 óta dolgozott Rossi mellett a Honvédnál, egészen a 2017-es bajnoki címig. A videóelemző Giovanni Constantino 2016-ben érkezett a Honvédhoz, és a DAC-hoz is követte Rossit, most a válogatottnál is együtt dolgoznak majd. 

Enrico Limone kapusedző 2010 óta dolgozik az edző mellett, és a válogatotthoz érkezik Luigi Febbrari, erőnléti edző is, aki korábban dolgozott az Atalanta, az AS Roma és a Hajduk Split csapatánál is. 

A fizioterapeuta-csapat marad a régi, a csapatmenedzser továbbra is Tömő Attila, a válogatott sajtófőnök továbbra is Szabó Gergő lesz. (Index via MLSZ)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.