A közmédia, a TV2 és a világszínvonalú ECHO TV is nívódíjat kapott a Parlamentben

ünnep
2018 szeptember 11., 13:15
comments 105

A tanúsított minőség és az érték iránt elkötelezett 46 pályázó 51 pályázata kapta meg az Érték és Minőség Nagydíjat 2018-ban, az elismeréseket első alkalommal adták át kedden a Parlamentben a Magyar Gazdaság Ünnepén.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat idén három kormánypárti csatorna vehette át:

Az Echo Tv beszámolója szerint az elismerést Mészáros Lőrinc felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix, a televízió igazgatóságának elnöke vette át a Parlamentben. Az esemény után az Echo Tv vezérigazgatója, Farkas Boglárka arról beszélt, hogy tavaly december óta „egy videószakkörből egy világszínvonalú televíziót sikerült létrehozni”.

Úgy látszik, hogy az idén nyáron visszafideszesedett Hír Tv most még nem pályázott :((

photo_camera Gönczi Gábor, a TV2 Tények mûsorvezetõje, Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója, Gyukity István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) M1 csatorna igazgatóhelyettese és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla, az Echo Hungária TV Zrt. igazgatósági elnöke, akik kommunikációért nívódíjat vettek át az I. Érték és Minõség Nagydíj Pályázat díjátadóján, a Magyar Gazdaság Ünnepén a Parlamentben. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázat eseményeinek fővédnöke Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A pályázati rendszer kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, külhoni támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség. A pályázathoz és a Kiírók Tanácsa munkájához szakmai segítséget nyújtott a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.

Mészáros Lőrinc felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla, az Echo Hungária TV Zrt. igazgatósági elnöke átveszi a kommunikációs nívódíjat Latorcai Jánostól, az Országgyûlés KDNP-s alelnökétõl, a rendezvény fõvédnökétõl az I. Érték és Minõség Nagydíj Pályázat díjátadóján
photo_camera Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla, az Echo Hungária TV Zrt. igazgatósági elnöke átveszi a kommunikációs nívódíjat Latorcai Jánostól. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Az ünnepségen Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke kiemelte, csak a nagy hozzáadott értékű, szellemi újdonságot tartalmazó termékek, eljárások, szolgáltatások révén van remény arra, hogy Magyarország erős országgá, a magyarság erős nemzetté, meghatározó gazdasági központtá válhasson. 

A díj honlapja szerint az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.