A kormány talán mintha nem egészen pontosan tájékoztatná az állampolgárokat legújabb hirdetésében

POLITIKA
2018 október 03., 08:32
comments 388

Újabb hirdetési kampányt indított a kormány. Ezúttal arra kanyarított ki a közösből, hogy elmagyarázzák az állampolgároknak, VALÓJÁBAN miről is szól a Sargentini-jelentés.

photo_camera Fotó: Nemzeti Sport

Jogállamiság leépülése? Ugyan már. Rogánék szerint a valóság az, hogy Soros György, akinek most már társai is vannak (a két másik jómadár, mutatjuk: Guy Verhofstadt és Judith Sargentini) el akarják venni tőlünk a határvédelem jogát is.

Ördögi terv, hiszen Orbán eddig éppen határőröket követelt Brüsszeltől, majd miután az EU segítséget ígért, és úgy döntött, hogy megháromszorozza határvédelmi kiadásait, a magyar miniszterelnök azonnal csatát hirdetett a határőrség bővítése ellen. Ez így talán nem tűnik annyira következetesnek, de a részletekkel nem is fárasztja a választópolgárokat a propagandaminisztérium. Úgysem fért volna el ez a sokminden egy hirdetésre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt