A kormány talán mintha nem egészen pontosan tájékoztatná az állampolgárokat legújabb hirdetésében

Újabb hirdetési kampányt indított a kormány. Ezúttal arra kanyarított ki a közösből, hogy elmagyarázzák az állampolgároknak, VALÓJÁBAN miről is szól a Sargentini-jelentés. 

Fotó: Nemzeti Sport

Jogállamiság leépülése? Ugyan már. Rogánék szerint a valóság az, hogy Soros György, akinek most már társai is vannak (a két másik jómadár, mutatjuk: Guy Verhofstadt és Judith Sargentini) el akarják venni tőlünk a határvédelem jogát is. 

Ördögi terv, hiszen Orbán eddig éppen határőröket követelt Brüsszeltől, majd miután az EU segítséget ígért, és úgy döntött, hogy megháromszorozza határvédelmi kiadásait, a magyar miniszterelnök azonnal csatát hirdetett a határőrség bővítése ellen. Ez így talán nem tűnik annyira következetesnek, de a részletekkel nem is fárasztja a választópolgárokat a propagandaminisztérium. Úgysem fért volna el ez a sokminden egy hirdetésre.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.