A kormány talán mintha nem egészen pontosan tájékoztatná az állampolgárokat legújabb hirdetésében

POLITIKA
2018 október 03., 08:32
comments 387

Újabb hirdetési kampányt indított a kormány. Ezúttal arra kanyarított ki a közösből, hogy elmagyarázzák az állampolgároknak, VALÓJÁBAN miről is szól a Sargentini-jelentés.

photo_camera Fotó: Nemzeti Sport

Jogállamiság leépülése? Ugyan már. Rogánék szerint a valóság az, hogy Soros György, akinek most már társai is vannak (a két másik jómadár, mutatjuk: Guy Verhofstadt és Judith Sargentini) el akarják venni tőlünk a határvédelem jogát is.

Ördögi terv, hiszen Orbán eddig éppen határőröket követelt Brüsszeltől, majd miután az EU segítséget ígért, és úgy döntött, hogy megháromszorozza határvédelmi kiadásait, a magyar miniszterelnök azonnal csatát hirdetett a határőrség bővítése ellen. Ez így talán nem tűnik annyira következetesnek, de a részletekkel nem is fárasztja a választópolgárokat a propagandaminisztérium. Úgysem fért volna el ez a sokminden egy hirdetésre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.