Liam Neeson szerint a ló, amivel épp filmet forgat, emlékezett rá egy korábbi filmből, amiben együtt szerepeltek

A Guardian nemzetközi kiadásában két napja megjelent egy cikk, ez:

A poszt arról szól, hogy Liam Neeson egy New York-i beszélgetésen arról beszélt, hogy a ló, amivel épp együtt forgat, emlékezett rá egy korábbi közös forgatásukról. Az északír színész szerint ennek bizonyítéka, hogy

az állat nyihogott és dobogott a lábával, amikor meglátta.

Neeson jelenleg a Coen-testvérek új filmjét, a The Ballad of Buster Scruggs-ot forgatja, amiben egy vándorzenészt alakít. A ló pedig, ami a szekerét húzza egy bejáratott színészló, Liam Neesonnal is forgatott már egy westernt évekkel ezelőtt. Akkor állandóan almával és édességekkel etette a lovat, szerinte ezért is maradhatott meg az állat emlékezetében.

Korábban Russel Crowe is beszámolt hasonlóról, ő a Gladiátor és a Robin Hood forgatásán dolgozott ugyanazzal a lóval, és az állat szerinte is felismerte. Viggo Mortensen pedig annyira megszeretett egy lovat a Gyűrűk ura forgatásán, hogy megvette, és magával vitte következő filmjének forgatására.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.