18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Én nem tudom, mi ez a Való Világnak nevezett izé, de nem is érdekel!

vélemény
2018 november 17., 19:38
comments 480

Előjáróban hagy szögezzem le, hogy ÉN nem nézem a Való Világ 9-et. Egy részt nincs RTL II-m, másrészt tévém sincs, csak szép irodalmat olvasok. De viszont a Való Világ 9 „sztárocskáinak” híre így is el jutott hozzám, és komolyan mondom, nem térek magamhoz. Mivé lett a világ?

Mi ez? Kik ezek? Hová sűlyed a szinvonal?!

Csupa perc emberek, akik fogalmam sincs, mit tettek le arra a bizonyos asztalra. De látszik, hogy nincs bennük se tisztelet, se alázat.

Záró jel: érdekes módon nem a Nemzeti Tudományos Akadémia tagjait hívták be a villába, pedig talán nem vagyunk kevesen, akik inkább Őket néznénk… De ez csak egy záró jeles meg jegyzés. (Záró jel bezárva.)

Tényleg ilyen rossz életű nőcskéket mutogatnak Pandora vagy Szandika-kaliberű hölgyek helyett? Ezt kellene néznem az Én adómból, mint egy birka?! Hát nem!!!

Az Én szemembe a sorozat készítői el árulták a rajongókat.

Pedig énszerintem nem azért dolgozott annyi ember verejtékes Munkával, hogy a kábel csatorna ilyen senki házi alakokkal töltse meg a szebb napokat látott Villát. Sőt!

Régen a valóságshow-oknak még volt becsülete. De ma? Áh… Ma nem számít más, csak a „nézettség” meg a PÉNZ! Nem akarok politizálni, de nem mehetek el a mellett, hogy a szereplők úgy táncolnak, ahogy a bankok, a sponzorok meg a multik „fütyülnek”. A kúltúránknak meg lefőtt a kávéja…?

Hol van a mostani széria az eredeti Való Világtól?

VV Oki idején még nem az volt a „lényeg”, hogy ki tud gusztustalanabb lenni.

És vajon hol látunk már olyan sport-embereket, mint amilyen VV Indián volt, aki ki ütötte Fekete Pákót a bokszringből? (Be csapós a kérdés, mert a válasz: sehol se!)

A mai nímandokkal szemben az érdi Alekoszról csak szuper latinusokban lehet beszélni. Ő nem csak fizikálisan, de pszichikálisan és kemikálisan is fel nőtt a feladathoz. Nem véletlenül tart most ott, ahol, szemben mondjuk VV XY-nal.

A mai időkben már nem kerülhetne be a két fal közé olyan alázatos, a korábbi villa lakók szellemeit őrző, nagy, betűs EMBER, mint amilyen VV Denisz volt a be költözés pillanatától.

De nem csak az emberséget és a Nézővel szembeli tiszteltet hiányolom. Nagyobb a BAJ!…!

Csak annyit mondok: VV Auréliánó például ugyan egy közveszélyes őrült volt (de persze a jó értelembe!), még is valódi TELJESÍTMÉNYT nyújtott.

photo_camera Felszáll a legendás faszhelikopter. Ez még televíziózás volt.

Nem a semmiért nézték, néztük. A mostani kutya ütők viszont mire okosak? Inkább nem is mondom meg, hova valók.

Bezzeg régen hús-vér KARAKTEREKET mutattak be, akik közül később volt, aki rendes ember lett, politikus és rendőr, míg más pop zenei karierrt épített:

Ráadásul! Nem hagy nyugodni az a gondolat se, hogy az egyik ujj szereplő, – a csak nevében – VV Zsuzsu el szólta magát, s kiderült, hogy a teljes Kárpát Medence-i Magyarságnak szól a vér lázító nép butítás. A csatorna szájba sz*art alsó hangon 15000000 Embert, és akkor még finom voltam (már bocsánat a kemény szavakért).

Már csak egy kérdés maradt: van még kérdés? Le ülhet, eggyes.

Magyarország első saját fejlesztésű valóság show-ójáról(!) beszélünk. A patinás, inmár 16 éves show-műsor egy kicsit többet érdemelne annál, mint hogy így le járassák. Ezen szerintem kár is lenne vitatkozni. És ez nem csak az Én véleményem, nem kötelező 1-et érteni, de ezt most csak én mondom. Ennyi!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt