18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Én nem tudom, mi ez a Való Világnak nevezett izé, de nem is érdekel!

vélemény
2018 november 17., 19:38
comments 473

Előjáróban hagy szögezzem le, hogy ÉN nem nézem a Való Világ 9-et. Egy részt nincs RTL II-m, másrészt tévém sincs, csak szép irodalmat olvasok. De viszont a Való Világ 9 „sztárocskáinak” híre így is el jutott hozzám, és komolyan mondom, nem térek magamhoz. Mivé lett a világ?

link Forrás

Mi ez? Kik ezek? Hová sűlyed a szinvonal?!

Csupa perc emberek, akik fogalmam sincs, mit tettek le arra a bizonyos asztalra. De látszik, hogy nincs bennük se tisztelet, se alázat.

Záró jel: érdekes módon nem a Nemzeti Tudományos Akadémia tagjait hívták be a villába, pedig talán nem vagyunk kevesen, akik inkább Őket néznénk… De ez csak egy záró jeles meg jegyzés. (Záró jel bezárva.)

link Forrás

Tényleg ilyen rossz életű nőcskéket mutogatnak Pandora vagy Szandika-kaliberű hölgyek helyett? Ezt kellene néznem az Én adómból, mint egy birka?! Hát nem!!!

Az Én szemembe a sorozat készítői el árulták a rajongókat.

Pedig énszerintem nem azért dolgozott annyi ember verejtékes Munkával, hogy a kábel csatorna ilyen senki házi alakokkal töltse meg a szebb napokat látott Villát. Sőt!

Régen a valóságshow-oknak még volt becsülete. De ma? Áh… Ma nem számít más, csak a „nézettség” meg a PÉNZ! Nem akarok politizálni, de nem mehetek el a mellett, hogy a szereplők úgy táncolnak, ahogy a bankok, a sponzorok meg a multik „fütyülnek”. A kúltúránknak meg lefőtt a kávéja…?

Hol van a mostani széria az eredeti Való Világtól?

link Forrás

VV Oki idején még nem az volt a „lényeg”, hogy ki tud gusztustalanabb lenni.

link Forrás

És vajon hol látunk már olyan sport-embereket, mint amilyen VV Indián volt, aki ki ütötte Fekete Pákót a bokszringből? (Be csapós a kérdés, mert a válasz: sehol se!)

link Forrás

A mai nímandokkal szemben az érdi Alekoszról csak szuper latinusokban lehet beszélni. Ő nem csak fizikálisan, de pszichikálisan és kemikálisan is fel nőtt a feladathoz. Nem véletlenül tart most ott, ahol, szemben mondjuk VV XY-nal.

link Forrás

A mai időkben már nem kerülhetne be a két fal közé olyan alázatos, a korábbi villa lakók szellemeit őrző, nagy, betűs EMBER, mint amilyen VV Denisz volt a be költözés pillanatától.

link Forrás

De nem csak az emberséget és a Nézővel szembeli tiszteltet hiányolom. Nagyobb a BAJ!…!

Csak annyit mondok: VV Auréliánó például ugyan egy közveszélyes őrült volt (de persze a jó értelembe!), még is valódi TELJESÍTMÉNYT nyújtott.

Felszáll a legendás faszhelikopter. Ez még televíziózás volt.
photo_camera Felszáll a legendás faszhelikopter. Ez még televíziózás volt.

Nem a semmiért nézték, néztük. A mostani kutya ütők viszont mire okosak? Inkább nem is mondom meg, hova valók.

Bezzeg régen hús-vér KARAKTEREKET mutattak be, akik közül később volt, aki rendes ember lett, politikus és rendőr, míg más pop zenei karierrt épített:

link Forrás

Ráadásul! Nem hagy nyugodni az a gondolat se, hogy az egyik ujj szereplő, – a csak nevében – VV Zsuzsu el szólta magát, s kiderült, hogy a teljes Kárpát Medence-i Magyarságnak szól a vér lázító nép butítás. A csatorna szájba sz*art alsó hangon 15000000 Embert, és akkor még finom voltam (már bocsánat a kemény szavakért).

link Forrás

Már csak egy kérdés maradt: van még kérdés? Le ülhet, eggyes.

Magyarország első saját fejlesztésű valóság show-ójáról(!) beszélünk. A patinás, inmár 16 éves show-műsor egy kicsit többet érdemelne annál, mint hogy így le járassák. Ezen szerintem kár is lenne vitatkozni. És ez nem csak az Én véleményem, nem kötelező 1-et érteni, de ezt most csak én mondom. Ennyi!

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.