Eljött az otthonmaradás napja

Jó reggelt kívánok, ha fagyni pont nem is fagy, de meglehetősen vacak idő van. Szemerkél, vagy szitál valami gusztustalan nedvesség, jelentősen megnövelve a hidegérzetet, amit az éppen elérhető 1-5 fok kínál.

Ennél az 1-5 foknál amúgy ma nem fog sokkal többel szolgálni időjárásunk, a meteorológia előrejelzése szerint ma 3-9 fok körül alakulhatnak a

legmagasabbnapi hőmérsékletek az országban. Mindehhez kitartó eső társul, hogy nedves is legyen, ha már hideg van. Hogy aztán a ködről ne is beszéljünk. Biztatnám önöket, hogy jobb lesz, és hosszú időtávon ez a jóslat még igaznak is bizonyulhat, de ameddig időjárás szempontjából előretekinthetünk, marad ez a csendes borzalom.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.