Eljött az otthonmaradás napja

Jó reggelt kívánok, ha fagyni pont nem is fagy, de meglehetősen vacak idő van. Szemerkél, vagy szitál valami gusztustalan nedvesség, jelentősen megnövelve a hidegérzetet, amit az éppen elérhető 1-5 fok kínál.

Ennél az 1-5 foknál amúgy ma nem fog sokkal többel szolgálni időjárásunk, a meteorológia előrejelzése szerint ma 3-9 fok körül alakulhatnak a

legmagasabbnapi hőmérsékletek az országban. Mindehhez kitartó eső társul, hogy nedves is legyen, ha már hideg van. Hogy aztán a ködről ne is beszéljünk. Biztatnám önöket, hogy jobb lesz, és hosszú időtávon ez a jóslat még igaznak is bizonyulhat, de ameddig időjárás szempontjából előretekinthetünk, marad ez a csendes borzalom.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.