Eljött az otthonmaradás napja

időjárás
2018 november 21., 05:00
comments 171

Jó reggelt kívánok, ha fagyni pont nem is fagy, de meglehetősen vacak idő van. Szemerkél, vagy szitál valami gusztustalan nedvesség, jelentősen megnövelve a hidegérzetet, amit az éppen elérhető 1-5 fok kínál.

Ennél az 1-5 foknál amúgy ma nem fog sokkal többel szolgálni időjárásunk, a meteorológia előrejelzése szerint ma 3-9 fok körül alakulhatnak a

legmagasabbnapi hőmérsékletek az országban. Mindehhez kitartó eső társul, hogy nedves is legyen, ha már hideg van. Hogy aztán a ködről ne is beszéljünk. Biztatnám önöket, hogy jobb lesz, és hosszú időtávon ez a jóslat még igaznak is bizonyulhat, de ameddig időjárás szempontjából előretekinthetünk, marad ez a csendes borzalom.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.