Kivándorlós dokusorozatot indít az RTL Klub

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kedden mutatta be a csatorna tavaszi műsorstruktúráját, több újdonság is lesz, köztük az a dokumentumsorozat, melyben olyan magyar családokkal ismerkedhetünk meg, akik úgy döntöttek, külföldön folytatják életüket. Az Isten veled, Magyarország február 18-tól, hétfő esténként lesz látható, egy-egy adásban három-négy család sztoriját mutatják be. 

Ígéretesnek tűnik még a Cápák között című showműsor, melynek öt főszereplője a csatorna leírása szerint „a pénzügyi világ valódi sztárjai”, akik a jelentkezők közül kiválasztják azokat, akiknek a legjobbnak tartják befektetési ötleteit. Hogy ki ez az öt sikeres üzletember, egyelőre nem derült ki. 

Február 19-től lesz látható Ujj Mészáros Károly, a Liza, a rókatündér és az X - A rendszerből törölve rendezőjének sorozata, az Alvilág, ami a holland Penoza magyar adaptációja. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.