Kivándorlós dokusorozatot indít az RTL Klub

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kedden mutatta be a csatorna tavaszi műsorstruktúráját, több újdonság is lesz, köztük az a dokumentumsorozat, melyben olyan magyar családokkal ismerkedhetünk meg, akik úgy döntöttek, külföldön folytatják életüket. Az Isten veled, Magyarország február 18-tól, hétfő esténként lesz látható, egy-egy adásban három-négy család sztoriját mutatják be. 

Ígéretesnek tűnik még a Cápák között című showműsor, melynek öt főszereplője a csatorna leírása szerint „a pénzügyi világ valódi sztárjai”, akik a jelentkezők közül kiválasztják azokat, akiknek a legjobbnak tartják befektetési ötleteit. Hogy ki ez az öt sikeres üzletember, egyelőre nem derült ki. 

Február 19-től lesz látható Ujj Mészáros Károly, a Liza, a rókatündér és az X - A rendszerből törölve rendezőjének sorozata, az Alvilág, ami a holland Penoza magyar adaptációja. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.