Így működik Zuglóban a Fidesz és az MSZP háttéralkuja

video
2019 április 28., 14:06
comments 469
  • Február óta áll a bál a budapesti parkolás körül, amibe Zugló is belekeveredett.
  • Várnai László (CivilZugló Egyesület) a parkolási tender megszavazása előtt figyelmeztette a képviselőket, hogy ebből nagy baj lesz, ők mégis megszavazták a gyanús szerződést.
  • Karácsony Gergely beismerte: a Fidesz és az MSZP háttéralkut kötött a parkolás ügyében, amin ő polgármesterként nem tudott változtatni
  • Most egymásra mutogat a két oldal. Az egyik azt állítja, hogy brutálisan veszteséges a rendszer, a másik szerint nyereséges.
  • Várnai bejelentette, hogy elindul a polgármesteri székért. Egyelőre úgy tűnik, hogy Horváth Csabával (MSZP) és Jelen Tamással (FIDESZ) kell majd megmérkőznie. Egyikük sem zuglói lakos.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.