Megszólaltak a KDNP-s politikusok: megérte a szentpétervári út, a feleségeik útját kifizették

2019 július 26., péntek 10:08
310

Karaktergyilkos ügy az uborkaszezonban - így reagált a KDNP-s Harrach Péter, amikor Tusnádfürdőn a szentpétervári látogatás részleteiről kérdeztük.

A történet röviden:

Harrach és Semjén is azt mondták, maguk fizették feleségeik útját, sőt, előbbi elmondása szerint „igyekeztek a feleségeik költségeiből a szokásoknál is többet maguk fizetni.” A repülőn például a politikusok első osztályon utaztak, a feleségeik viszont turistán. Harrach azt mondta, felesége aggódott is az elején, de végül Semjén feleségével együtt utazott, és minden rendben volt.

Mindketten természetesnek tartják, hogy a feleségeik is elkísérik őket egy ilyen útra.

Semjén Zsolt pedig azt mondta, nagyon fontos látogatás volt, Hilárion metropolita (keleti ortodox vallási vezető) a tárgyalás eredményeképpen el fog jönni Magyarországra, és egy éven belül Magyarországra látogat Kirill pátriárka is (szintén keleti ortodox vallási vezető). A metropolitával egyébként nem Szentpéterváron, hanem előtte, Moszkvában találkoztak Semjénék, mint az a KDNP híréből is kiderül.

Semjén elmondta azt is, hogy találkoztak az Ermitrázs múzeum igazgatójával is, aki augusztusban Magyarországra jön átvenni egy díjat. (Ez volt az a múzeumlátogatás, ahová csatlakoztak a feleségek is, miután Semjén egy gyors udvariassági látogatáson vett részt a múzeum vezetőjénél.)

A KDNP-s politikus szerint az ügyben összességében hazudik a média.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt