A MÁV fehér pokla: Zugló

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hétfőn reggelre szokatlan helyzetben találta magát az ország: decemberben hó esett. A meglepetés olyan elementáris erejű volt, hogy néhány közszolgáltatás az ország bizonyos részein teljesen leállt. Ahogy ez lenni szokott, a közlekedés, azon belül is a közösségi közlekedés, és azon belül is a MÁV szenvedett a legtöbbet. Már kora reggel kaptunk beszámolót olvasónktól arról, hogy éppen Veresegyházán vesztegel, ahol csak arról tájékoztatták őket, hogy nincs ember a befagyott váltó letakarítására. A Mávinform már akkor arról tájékoztatta az utasokat, hogy az érintett Budapest-Vácrátót-Vác vonalon a járatok menetideje gyakorlatilag megduplázódott.

Olvasónk, Gábor most az északi sarkkörhöz közeli Zuglóból küldött képeket, de az egyik mintha nem is Budapest egyik kerületében készült volna, hanem Vlagyivosztokban, íme:

Fotó: Olvasónk, Gábor

Úgy tűnik, a vonat valami okból nem tudott tovább menni, az utasok így gyalog indultak tovább.

Fotó: Olvasónk, Gábor

A zuglói állomás kijelzői közben 120 perces vonatkésésekről számolnak be.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó