A MÁV fehér pokla: Zugló

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hétfőn reggelre szokatlan helyzetben találta magát az ország: decemberben hó esett. A meglepetés olyan elementáris erejű volt, hogy néhány közszolgáltatás az ország bizonyos részein teljesen leállt. Ahogy ez lenni szokott, a közlekedés, azon belül is a közösségi közlekedés, és azon belül is a MÁV szenvedett a legtöbbet. Már kora reggel kaptunk beszámolót olvasónktól arról, hogy éppen Veresegyházán vesztegel, ahol csak arról tájékoztatták őket, hogy nincs ember a befagyott váltó letakarítására. A Mávinform már akkor arról tájékoztatta az utasokat, hogy az érintett Budapest-Vácrátót-Vác vonalon a járatok menetideje gyakorlatilag megduplázódott.

Olvasónk, Gábor most az északi sarkkörhöz közeli Zuglóból küldött képeket, de az egyik mintha nem is Budapest egyik kerületében készült volna, hanem Vlagyivosztokban, íme:

Fotó: Olvasónk, Gábor

Úgy tűnik, a vonat valami okból nem tudott tovább menni, az utasok így gyalog indultak tovább.

Fotó: Olvasónk, Gábor

A zuglói állomás kijelzői közben 120 perces vonatkésésekről számolnak be.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.