A MÁV fehér pokla: Zugló

Hétfőn reggelre szokatlan helyzetben találta magát az ország: decemberben hó esett. A meglepetés olyan elementáris erejű volt, hogy néhány közszolgáltatás az ország bizonyos részein teljesen leállt. Ahogy ez lenni szokott, a közlekedés, azon belül is a közösségi közlekedés, és azon belül is a MÁV szenvedett a legtöbbet. Már kora reggel kaptunk beszámolót olvasónktól arról, hogy éppen Veresegyházán vesztegel, ahol csak arról tájékoztatták őket, hogy nincs ember a befagyott váltó letakarítására. A Mávinform már akkor arról tájékoztatta az utasokat, hogy az érintett Budapest-Vácrátót-Vác vonalon a járatok menetideje gyakorlatilag megduplázódott.

Olvasónk, Gábor most az északi sarkkörhöz közeli Zuglóból küldött képeket, de az egyik mintha nem is Budapest egyik kerületében készült volna, hanem Vlagyivosztokban, íme:

Fotó: Olvasónk, Gábor

Úgy tűnik, a vonat valami okból nem tudott tovább menni, az utasok így gyalog indultak tovább.

Fotó: Olvasónk, Gábor

A zuglói állomás kijelzői közben 120 perces vonatkésésekről számolnak be.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó