Tőkeinjekció a virtuális békemenetbe

napindító
2020 május 26., 03:13

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Virtuális Békemenetet szervez a CÖF. A Liget beépítésének terve mellett állnának ki, a főváros online fogadóórájára terelnék a híveiket.

A WHO biztonsági aggályok miatt felfüggesztette a hidroxiklorokin tesztelését. Ez az a gyógyszer, amit Trump a saját bevallása szerint szedett a koronavírus ellen.

Trump már nem szedi a hidroxiklorokint. "Még itt vagyok" - közölte az elnök, miután abbahagyta a vizsgálatok szerint hatástalan, ámde veszélyes kúrát.

Zseni: 150-nel előzte a civil rendőrautót, majd egy árokba sodródva találtak rá. Lukra futott a Vas megyei Fast & Furious.

Boris Johnson főtanácsadója most tényleg kihúzta a gyufát. Miután Dominic Cummingsre, a Brexit egyik főstratégájára már az utcán kiabáltak rá, és konzervatívok is le akarják mondatni, a britek olyat láthattak, amit szinte soha: a háttérbe húzódó politikai machinátornak ki kellett állnia magyarázkodni, hogy miért utazott 400 kilométert a kijárási korlátozások idején.

9 milliárd eurós tőkeinjekcióért cserébe részesedést kap a német állam a Lufthansából. Átmenetileg fellélegezhet a bajba jutott légitársaság.

Nyíltan transznemű polgármestert választottak egy francia falu élére. Marie Cau szerint az emberek a programja miatt voksoltak rá, és pont az az érdekes, hogy nem számított az identitása.

Háborúba mennek egymás ellen a járványügyi korlátozások miatt éhező patkányok. A városokban kevesebb az elérhető szemét és élelem, ezért az amerikai járványügyi központ figyelmeztetést adott ki. Egyes populációk pedig felfalják egymást.