Vajna Tímea, Grósz Károly, és egy kitoloncolt egyetemista

napindító
2020 június 08., 05:41

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Kitoloncolhatnak egy egyetemistát olyasmi miatt, amire nincs is bizonyíték? Senki sem bizonyította, hogy az iráni N. tényleg megszegte a karanténszabályokat, mégis kiutasították az országból. Bíróságon támadta meg a döntést.

A rasszizmus áldozataira emlékeztek a Szabadság téren, három ellentüntető az európai fehéreket féltette. A megemlékezés több száz résztvevője 8 perc 46 másodpercen át térdelt George Floydra emlékezve.

Tízmilliókat bukott éttermén Vajna Tímea. Pedig a Nobu tavaly szárnyalt, 1,3 milliárdos bevételt ért el.

Új-Zéland immár mentes a koronavírustól. Február 28. óta először egyetlen igazolt aktív koronavírusos esetet se tartanak nyitván az országban.

Mától karanténba kell vonulniuk a Nagy-Britanniába beutazóknak. A karanténszabályok megsértőit pedig akár 1000 fontra is büntethetik.

Bush volt külügyminisztere Bidenre szavazna. Colin Powell, a nyugalmazott tábornagy szerint Trump hazug, és „eltávolodott” az alkotmánytól.

Gödörbe esett egy brit férfi Balin, hat napig kiáltozott, mire megtalálták. Törött lábbal hevert négy méter mélyen.

„Nehogy félreértse, én örülnék, ha a kommunisták jönnének vissza!” Visszaemlékezés a Kádár-rendszer végnapjaira. Kik akartak fegyvert fogni és megvédeni a rendszert 89-ben? Mit tett Németh Miklós, amikor a munkásőrök életüket és vérüket ajánlották Grósznak? Miért nem lépett be soha az MSZP-be? Juszt László beszélgetett a volt pártfőtitkárral 1994-ben.