Szél, Hadházy, korrupció – és Szoboszlai góljai

napindító
2020 június 11., 05:36

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Az EU-ban a magyarok fogadják el a leginkább a korrupciót. Az Eurobarométer friss felmérése szerint az EU-s állampolgárok 69 százaléka tartja elfogadhatatlannak a korrupciót, Portugáliában a legtöbben (88 százalék), Magyarországon a legkevesebben (38 százalék).

Szél és Hadházy kéri a konzultációs íveket. Akinek nem tetszik a propaganda, vagy másféle társadalmi párbeszédre vágyik, az üres ívek elküldésével, összegyűjtésével fejezheti ki véleményét.

Karácsony: Budapest akkor is felújítja a Lánchidat, ha „beleroskad”. Márpedig lehet, hogy beleroskad, mert a kormány pont annyi pénzt készül elvonni a fővárostól, amiből minden évben fel tudnák újítani újra és újra a Lánchidat – írja a főpolgármester.

A gyógytornászok épp úgy a frontvonalon voltak, mint az ápolók. Talán nem annyira egyértlemű, hogy mit is tud tenni egy gyógytornász a koronavírus elleni harcban. Ők azok, akik köhögtették a COVID-os betegeket, segédápolói feladatokat is elláttak, a házi betegellátásban pedig a kórházi kiürítések miatt volt kulcsszerepük.

Trump kampánystábja bocsánatkérést követel a CNN-től egy felmérésért, ami szerint Joe Biden vezet. A CNN visszadobta a levelet.

Lehet, hogy jóval többen ellenállnak a Covid-19-nek, mint eddig gondolták. Akár az is lehet, hogy a legrosszabb már mögöttünk van. Vagy nem.

Vasvillát ragadt ellene az internet népe, mert sisakban és napszemüvegben úgy néz ki, mint aki sisakban és napszemüvegben van. Peter Weinberg megtapasztalhatta, mekkora ereje van a közösségi médiának. Mármint akkor, ha éppen álhíreket terjeszt, mert ugyan még a marylandi legfőbb ügyész is tisztázni próbálta őt az alaptalan vádak alól, azok az üzenetek már tizedannyi emberhez se jutottak el, mint a hamis vádak.

Pazar Szoboszlai-gólokkal nyert a Salzburg. Egy félidő alatt mesterhármast szerzett a 19 éves magyar játékos, aki óriási formában van.