Tisztelgés magyarul, arcmaszk horogkereszttel

napindító
2020 július 27., 05:41

Magyarul tiszteleg a távozó indexesek előtt a legnagyobb lengyel politikai napilap. A Gazeta Wyborcza szerkesztősége címlapon üzent „a brutális támadást elszenvedett magyar barátoknak.”

Bodolai azt mondja, folyamatosan kapja az önéletrajzokat, tovább működtetné az Indexet. Nyolcvannál is többen mondtak fel, de új csapatot építene.

Litkai Gergely: Honnan fognak most tájékozódni a kormányban azok, akik nem beszélnek idegen nyelven? „Ha valaki felteszi a kérdést egy elégedett államtitkári tárgyalóban, mi történt ma, már jön is a válasz: mi történjen?”

Gárdonyban attól tartanak, hogy a polgármester beépítteti a Velencei-tó partját. Lakossági egyeztetésen derült ki, hogy Tóth Istvánnak elege van abból, hogy a szabadstrandra járnak a vendégek, "nem esznek, nem isznak, eldobálják a szemetet". Pénzt a vízparti szállodák hoznának. A helyiek a partot féltik.

60 százalékkal több áldozata lehetett a járványnak Spanyolországban, mint a hivatalos számok mutatják. A minisztérium csak a teszttel igazolt eseteket rögzíti, de rengetegen haltak meg idősotthonokban anélkül, hogy tesztelték volna őket. Most megint romlik a helyzet.

Horogkeresztes arcmaszkban és Trump-pólóban ment bevásárolni a kötelező maszkviselés elleni tiltakozásul a házaspár. Trump Amerikája egyetlen filmszerű jelenetben. Ha Bidenre szavaz, a náci Németországban fog élni - mondta a nő a minnesotai szupermarket döbbent vásárlóinak.

17 éves volt a fiú, aki leesett a Karancs-kilátóból, és meghalt. Hárman ünnepeltek valamit, amikor a baleset történt. Egyikük gyalog indult segítségért Salgótarjánba.

104 évesen elhunyt Olivia de Havilland, az Elfújta a szél sztárja. Párizsban, álmában érte a halál.