A gyümölcs drágul, Trump hülyül

reggel 4
2020 augusztus 06., 03:37

Az újságok is jól járnak az előfizetéses rendszerrel, de ti, olvasók, még nálunk is sokkal jobban. Hirtelen mindenki erről beszél, és az összes lap, amit olvasol, pénzért kuncsorog. Nagyban megy közben az orbánozás, pedig nem ez a lényeg.

Miközben az indexesek felmondási ideje már ketyeg, még senkit nem sikerült a helyükre szerződtetni. Bodolai szabadságon, az egyetlen új érkező egy napon belül távozott, mert szerinte reménytelen az új szerkesztőség felépítése. Azért a toborzás folyik, és még az is lehet, hogy lecsavart politikai tartalommal megy tovább az Index.

Nagyot drágultak idén a gyömölcsök. A tavalyi árhoz képest 141 százalékkal kerül többe például az alma és az őszibarack.

Eltűnt egy király. A nagyon súlyos korrupciós botrányba keveredett I. János Károly önkéntes száműzetésbe vonult – csak azt nem tudni, hova. A spanyol trón meg közben düledezik.

Egy menyasszony épp esküvői videót forgatott, amikor az óriási robbanás történt Bejrútban. Bár messze történt a detonáció, a lökéshullám hatalmas volt, a kamera pedig forgott tovább.

Házi őrizetbe kerültek a bejrúti kikötő vezetői a robbanás kivizsgálása idejére. Az ammónium-nitrátot, ami a robbanást okozhatta, már évekkel korábban el kellett volna szállítani a kikötőből.

Bődületes hülyeséget mondott a koronavírusról Donald Trump, a Facebook és a Twitter is törölte a posztját. Azt állította, a gyerekek „majdnem teljesen biztosan” immunisak a Covidra.

Erős Jánoshoz, a szoci kormányok alatt bűvészkedő exbankárhoz köthető céggel szerződött a XI. kerület. A Stark Capital, amely a tízmilliós megbízást kapta, a Panama-iratokban is feltűnő volt MFB-vezér Erős János fiának cége.