Jobboldali antirasszista tüntetés nyerte az idei nézettségi versenyt

video
2020 december 30., 12:31

Hogy egy videót mennyien néznek meg a neten nem feltétlenül mond sokat annak minőségéről, eredetiségéről, szellemességéről. Így az alábbi 10-es lista nem biztos, hogy 2020 legjelentősebb 444-es videóit tartalmazza, de az biztos, hogy önök ezeket fogyasztották a leginkább.

10. A járvány alatt elintézték, hogy más ne maradjon a pályán

2019-ben az önkormányzati választáson sok nagyvárosban és Budapest jelentős részén is az ellenzék vette át a hatalmat. A kormány pedig azóta a járványhelyzetre hivatkozva folyamatosan vonja el a települések forrásait. Videónkban bemutattuk hogyan büntet a rendszer, ha az emberek rossz helyre húzzák az x-et. (119 ezer elindítás)

link Forrás

9. „Persze nincs diktatúra, csak ne nyomjad a dudát, és ne mondd el a véleményed”

Dudáltak, csengettek, de pórul jártak. Lecsaptak rájuk a szemfüles zsaruk. (132 ezer indítás)

link Forrás

8. Szijjártó úgy mantrázta, hogy a jachtozás magánügy, mintha felvételről szólna

Németh Dániel újságíró munkája 2020 nagy leleplezése volt. Bemutatta, hogy Szijjártó Péter miközben Facebook-oldala szerint lázasan dolgozott az irodájában, valójában Szíjj László, a legnagyobb állami beruházások kivitelezőjének luxusjachjtán nyaralt az Adrián. Erről kérdeztük a külügyminisztert. (136 ezer indítás)

link Forrás

7. Így lett a vírus a Soros-hálózat része

„Most ugyan a koronavírus minden figyelmet magához vonz, de azért a történelmi kihívás, amivel együtt élünk továbbra is maga a migráció” Orbán Viktor 2020. februárban szokásos évi sorosos nemzeti konzultációjára készült, amikor bekopogott a vírus az ország ajtaján. Az alábbi videónk arról szól, hogy tudta Orbán Viktor végül a saját háborús keretrendszerébe gyömöszölni a járványt is. (139 ezer indítás)

link Forrás

6. A hatalom huligánjai

„Jaj, Imádom a palit. a Vadhajtások pont hu újságírója, Bede Zsolt.” Bayer Zsolt ezekkel a szavakkal mutatta be a kormány trollhuligánját a nagyközönségnek. Azóta a közélet állandó kelléke a fideszes aktivista. Az alábbi videó arról szól, honnan jött az ötlet és mire használja a hatalom a vibrátort lóbáló, köpködő, segítségért kiabáló, fetrengő aktivistát. (141 ezer megtekintés)

link Forrás

5. Bárcsak ne lenne telefon, de ha már van, addig TikTokozom, amíg lehet

A TikTok hazai csillagáról, a 16 éves Karináról szóló videót nem csak a kedves nézők, hanem mi is nagyon szeretjük. (160 ezer elindítás)

link Forrás

4. „Én sem vagyok szokványos, de nem csinálok felvonulást”

Milyen szép volt, amikor még az emberek összejöhettek, közösen ehették a vattacukrot, a lángost, felvehették kedvenc Szálasi-pólójukat, és szívből skandálhatták, hogy „igenis van cigánybűnözés”. (172 ezer indítás)

link Forrás

3. A futóversenyen kenyainak nézik, a munkaerőpiacon csak egy cigány

Feri alól csődbe ment a bánya és a gyár is, évek óta közmunkából él. Nem veszik fel sehová, pedig ha valakiben, akkor benne van kitartás. A közeli erdőben ultramaratonistává képezte ki magát. (176 ezer megtekintés)

link Forrás

2. Zavartalanul skandáltak a cigánybűnözésről a Deák téren

Májusban brutálisan meggyilkoltak két fiatalt a Deák-téren. Az elkövetőkről tévesen elterjedt, hogy cigányok lehettek. A fociultrák és a Mi Hazánk a járványhelyzettel dacolva megemlékezésbe burkolt demonstrációt tartott a késelés helyszínén. (240 ezer indítás)

link Forrás

1. „Mi heterók vagyunk, ti meg buzik”

A Fidesz influenszerei Niedermüller Péter DK-s polgármester fehér, keresztény heterózására összehozták az év antirasszista tüntetését. A résztvevők még kicsit bizonytalanul mozogtak az új terepen. (275 ezer megtekintés)

link Forrás

Tartsanak velünk jövőre is! Jó lesz.

(A korábbi évek toplistái: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019)