Jobboldali antirasszista tüntetés nyerte az idei nézettségi versenyt

2020 december 30., szerda 12:31

Hogy egy videót mennyien néznek meg a neten nem feltétlenül mond sokat annak minőségéről, eredetiségéről, szellemességéről. Így az alábbi 10-es lista nem biztos, hogy 2020 legjelentősebb 444-es videóit tartalmazza, de az biztos, hogy önök ezeket fogyasztották a leginkább.

10. A járvány alatt elintézték, hogy más ne maradjon a pályán

2019-ben az önkormányzati választáson sok nagyvárosban és Budapest jelentős részén is az ellenzék vette át a hatalmat. A kormány pedig azóta a járványhelyzetre hivatkozva folyamatosan vonja el a települések forrásait. Videónkban bemutattuk hogyan büntet a rendszer, ha az emberek rossz helyre húzzák az x-et. (119 ezer elindítás)

9. „Persze nincs diktatúra, csak ne nyomjad a dudát, és ne mondd el a véleményed”

Dudáltak, csengettek, de pórul jártak. Lecsaptak rájuk a szemfüles zsaruk. (132 ezer indítás)

8. Szijjártó úgy mantrázta, hogy a jachtozás magánügy, mintha felvételről szólna

Németh Dániel újságíró munkája 2020 nagy leleplezése volt. Bemutatta, hogy Szijjártó Péter miközben Facebook-oldala szerint lázasan dolgozott az irodájában, valójában Szíjj László, a legnagyobb állami beruházások kivitelezőjének luxusjachjtán nyaralt az Adrián. Erről kérdeztük a külügyminisztert. (136 ezer indítás)

7. Így lett a vírus a Soros-hálózat része

„Most ugyan a koronavírus minden figyelmet magához vonz, de azért a történelmi kihívás, amivel együtt élünk továbbra is maga a migráció” Orbán Viktor 2020. februárban szokásos évi sorosos nemzeti konzultációjára készült, amikor bekopogott a vírus az ország ajtaján. Az alábbi videónk arról szól, hogy tudta Orbán Viktor végül a saját háborús keretrendszerébe gyömöszölni a járványt is. (139 ezer indítás)

6. A hatalom huligánjai

„Jaj, Imádom a palit. a Vadhajtások pont hu újságírója, Bede Zsolt.” Bayer Zsolt ezekkel a szavakkal mutatta be a kormány trollhuligánját a nagyközönségnek. Azóta a közélet állandó kelléke a fideszes aktivista. Az alábbi videó arról szól, honnan jött az ötlet és mire használja a hatalom a vibrátort lóbáló, köpködő, segítségért kiabáló, fetrengő aktivistát. (141 ezer megtekintés)

5. Bárcsak ne lenne telefon, de ha már van, addig TikTokozom, amíg lehet

A TikTok hazai csillagáról, a 16 éves Karináról szóló videót nem csak a kedves nézők, hanem mi is nagyon szeretjük. (160 ezer elindítás)

4. „Én sem vagyok szokványos, de nem csinálok felvonulást”

Milyen szép volt, amikor még az emberek összejöhettek, közösen ehették a vattacukrot, a lángost, felvehették kedvenc Szálasi-pólójukat, és szívből skandálhatták, hogy „igenis van cigánybűnözés”. (172 ezer indítás)

3. A futóversenyen kenyainak nézik, a munkaerőpiacon csak egy cigány

Feri alól csődbe ment a bánya és a gyár is, évek óta közmunkából él. Nem veszik fel sehová, pedig ha valakiben, akkor benne van kitartás. A közeli erdőben ultramaratonistává képezte ki magát. (176 ezer megtekintés)

2. Zavartalanul skandáltak a cigánybűnözésről a Deák téren

Májusban brutálisan meggyilkoltak két fiatalt a Deák-téren. Az elkövetőkről tévesen elterjedt, hogy cigányok lehettek. A fociultrák és a Mi Hazánk a járványhelyzettel dacolva megemlékezésbe burkolt demonstrációt tartott a késelés helyszínén. (240 ezer indítás)

1. „Mi heterók vagyunk, ti meg buzik”

A Fidesz influenszerei Niedermüller Péter DK-s polgármester fehér, keresztény heterózására összehozták az év antirasszista tüntetését. A résztvevők még kicsit bizonytalanul mozogtak az új terepen. (275 ezer megtekintés)

Tartsanak velünk jövőre is! Jó lesz.

(A korábbi évek toplistái: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019)