Több száz tacskó tűnt el Békésben

bűnügy
2021 július 23., 10:49

Az elmúlt hónapokban húsz településről négyszáz kutya, többségében tacskó tűnt el a Futrinka Egyesület közlése szerint. A fajtamentők Facebook-oldalukon írnak róla, hogy szerintük szervezett lopásról van szó, amit autóval követnek el.

„Most már Budapestre is feljárnak a XV. XVI. XVII. XVIII. kerületekbe. Kérjük, nagyon vigyázzatok és figyeljetek oda a kedvenceitekre” - írják. „Az a tacskó aki Kunágotáról érkezett volna, szerencsés volt, meglett az eredeti gazdája, aki már két hónapja kereste. Nagyon sokan keresik a kutyájukat itt az FB-n is, nekünk is jelezték, vegyétek komolyan!”.

Kutya a szavazófülkében gazdájával az önkormányzati választáson a XII. kerületi Testnevelési Egyetem Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumában kialakított 22-es számú szavazókörben 2019. október 13-án.
photo_camera Tacskó a szavazófülkében gazdájával az önkormányzati választáson a XII. kerületi Testnevelési Egyetem Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumában kialakított 22-es számú szavazókörben 2019. október 13-án. Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA