A faluházban lehet aláírni a Stop Gyurcsányt, a polgármester szerint egy önkéntes segít neki

POLITIKA
2021 október 30., 06:46

A faluházban lehet aláírni a Stop Gyurcsány!-petíciót a Győr-Moson-Sopron megyei Mihályiban. Csitei Gábor polgármester biztatta is a lakosokat egy szeptemberi Facebook-posztban, amiből most, Hadházy Ákos érdeklődése után törölte a faluházról szóló részt. Így tett egy későbbi poszttal is.

Hadházy szerint problémás, hogy egy önkormányzati épületben lehet aláírni egy párt petícióját, de hiába kérdezte telefonon, Csitei nem válaszolt, szerinte rendben van-e.

A parlamenti képviselő először a polgármesteri hivatalban érdeklődött, ahol azt mondták, hogy éppen nem lehet aláírni, mert a faluházban dolgozó önkormányzati alkalmazott átment a kultúrházba takarítani. Csitei ehhez képest azt állította, önkéntes segítő gyűjti az aláírásokat.

Hadházy mindkét telefonbeszélgetést közzétette:

link Forrás

A polgármester függetlenként indult 2019-ben, és 82 százalékkal nyerte az önkormányzati választást Mihályiban.

Címlapkép: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.