Tóth Gabival, Vastag Csabával és Kövér Lászlóval ünnepli huszadik születésnapját a Terror Háza

ünnep
2022 február 22., 14:43
photo_camera Fotó: Terror Háza / House of Terror FB

Repül az idő: húsz éves a Terror Háza, az első Orbán-kormány szimbolikus politikájának emblematikus építménye. Meg is lesz ünnepelve rendesen.

Ahogy az az intézmény honlapjáról kiderül, valójában már most is zajlik a születésnapi hét: keddtől péntekig rendhagyó történelemórákat tartanak gimnazistáknak, csütörtökön „Vörös csillag a kereszt ellen” címmel tartanak egy konferenciát, ahol többek között felszólal Kövér László parlamenti házelnök és Schmidt Mária, az intézet igazgatója is.

Pénteken a kommunizmus áldozatainak emléknapját tartják meg a házban.

Szombaton 16 órától aztán az ünneplésé a főszerep: fényfestés mellett ingyenes koncertekkel örvendezteti meg Schmidt Mária a nagyérdeműt. Fellép a Kerekes Band, az Eucharisztikuson már bizonyított Tóth Gabi, Vastag Csaba és Radics Gigi is:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.