Egyedül, az iskolája romjai között tartott szalagavatót a 16 éves ukrán lány

külföld
2022 június 08., 08:27
comments 11

Nincsenek rajta halottak vagy sebesültek, mégis igen erős háborús kép készült egy, az iskolája romjai között, a szalagavatóra vett menő piros ruhájában pózoló harkivi diáklányról. A fotót az anyja készítette és a Kanadában élő nagynénje osztotta meg.

„16 éves vagyok, a harkivi 134-es számú iskolában tanultam. Sok barátom volt az iskolában, olyanok voltunk, mint egy nagy család. A lányokkal kiválasztottuk a ruhánkat, és örültünk, hogy milyen jól fog mindenki kinézni a végzős buliban. De jött az "orosz világ" és minden tervünket romba döntötte, amiről csak álmodoztunk"

- mondta a kép hátteréről a főszereplő Valerie.

Az iskoláját február 27-én lőtte szét az orosz tüzérség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.