Két új törő-podcasttal épül a 444 audiobirodalom

podcast
2022 szeptember 10., 10:54
comments 1

Két új 444-es podcast is indult a héten, így már 5 rendszeresen jelentkező adásunk van.

A „Cserben hagyva” a 444 első true-crime podcastja, ami egy 2014-ben történt gyilkossági ügyet mutat be, és azt, hogyan kezeli a magyar igazságszolgáltatás a nők sérelmére elkövetett erőszakos bűncselekményeket.

Az „Országzászló” Magyari Péter, a 444 egyik legjobban értesült újságírójának és Ruff Bálint tanácsadónak közös politikai elemzőműsora, aminek az első része más mellett arról szól, mi lesz a NER sorsa a brutális rezsiemelés után.

Kéthetente szombatonként jelentkezik a 444. oldal című könyves podcastunk, aminek múltheti részében Nyáry Krisztián, a Líra kreatív igazgatója beszélt a gazdasági válság könyvpiacáról és kedvenc új könyveiről.

A „másik” szombaton pedig a Podkoszt podcast, amiben Vida – Babramegy – Katalin, Bajor Zsófi és Nábelek Zsófi beszélgetnek mindenféle gasztronómiai témáról. A legutóbbi adásban Szily Laci volt a vendég és a halevésről, horgászatról és a NER titkos tavalyiról esett szó. (Sajnos betegség miatt a mai adás elmarad, de két hét múlva jön a következő.)

Vasárnaponként előfizetőknek érkezik a Borízű Hang friss adása, mindenki más kedden tudja csak meghallgatni Bede Márton, Uj Péter és Winkler Róbert beszélgetését.

Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged. Ha már van ilyen tagságod, belépés után hallgathatod is a legújabb epizódot.

Ha nem itt, hanem a podcast appodon hallgatnál minket, a megfelelő előfizetés birtokában a Kör profilodon a Podcastok fülön készíthetsz magadnak egyedi podcast linket (RSS), amit az ott leírtak szerint befűzhetsz a podcast lejátszódba – pl. Apple vagy Google Podcasts. (Ez a link sajnos Spotifyon egyelőre nem működik.)
Mit tehát a teendőd?

Ha „Közösség” vagy „Belső kör” csomagod van, nincs tennivalód, belépés után itt hallgathatsz is minket.

Ha Közösség vagy Belső kör csomagod van, és a podcast appodban hallgatnád az adást, a Kör profilodon a Podcastok fülön készíts magadnak egy linket, amit az ott leírtak szerint befűzhetsz a lejátszódba.

Ha pedig még nincs előfizetésed, vagy Cikkek előfizetésed van, a podcastok hallgatásához Közösség vagy Belső kör csomagra kell váltanod. Előfizetni, csomagot váltani itt tudsz.

A 444 többi podcastjait meghallgathatjátok Spotifyon, Google Podcaston, Apple Podcaston és az Amazon Audible szolgáltatás podcastoldalán és a több nagy platformon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.