Cserben hagyva III. rész: A majdnem tökéletes gyilkosság

podcast
2022 szeptember 22., 04:03
comments 2

A darnózseli hentes. Így vált ismertté a lapokban N. János, akit 2020 októberében a Kúrián 21 év fegyházra ítéltek felesége, Kovács Judit meggyilkolásáért. A bűncselekmény horrorisztikus részlete volt, hogy a férfi a saját húsfeldolgozó kisüzemében igyekezett megszabadulni felesége maradványaitól.

True crime podcastsorozatunk legújabb, harmadik részében arra keressük a választ, hogy lehet, hogy minden bizonyíték ellenére Jánost kétszer is felmentette a bíróság, és amikor végül elítélték, már nem is emberöléssel vádolták.

A Cserben hagyva első és második epizódja bárki számára elérhető a 444 oldalán és a podcastalkalmazásokban.

Ha már csütörtökön meg szeretnéd hallgatni a friss adást, akkor „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged. Ha van ilyen tagságod, belépés után hallgathatod is a legújabb epizódot. Ha nem itt a 444-en, hanem a podcast appodon hallgatnál minket, a megfelelő előfizetés birtokában a Kör profilodon a Podcastok fülön készíthetsz magadnak egyedi podcast linket (RSS), amit az itt leírtak szerint befűzhetsz a podcast lejátszódba – pl. Apple vagy Google Podcasts.

Hétfőnként viszont már előfizetés nélkül is vissza lehet hallgatni az előző heti adást.

Csatlakozz a Körhöz, hogy hozzáférj minden műsorunkhoz!

Ennek a műsornak az eléréséhez Közösség vagy Belső kör csomagra lesz szükséged. Légy része közösségünknek!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.