Borízű #129: A legbüdösebb textildarab, amit valaha szagoltam

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Ajándékozás

Cikkek ajándékozásához Közösség vagy Belső kör csomagra van szükséged.

Ha már előfizetőnk vagy, jelentkezz be! Ha még nem, válassz a csomagjaink közül!

Nagy méretű, Hollandiából érkezett tölgyfaképpel (favilla, fakenyér, fapodcast) gazdagodó műsorunk górcsöve alatt ezúttal mikroszálak szívják a nedvet. Nem lesz ennek jó vége.

  • 00:31 Az ember, aki kifaragott minket. Támogassatok Patreonon!
  • 02:08 Közösítsük ki Winkler Róbertet! A 444 cikke a középkorú harleysokról. 72,86 év egy magyar férfi várható élettartama. Uj Péter 40 éve nem fogott egy normális halat, és szarul kosarazik.
  • 05:56 Szijjártó előbb tudta, mint Prigozsin. Kaszparov Prigozsinért.
  • 10:26 Prigozsin, a kannibál, Prigozsin, a szerető férj. Az ember, akit kétszer csuktak le puccsért.
  • 14:08 Mikor szelfizett volna Winkler Róbert a Waffen SS-szel? Feszültség és realizmus az orosz néplélekben.
  • 15:41 Miért készített Bede Márton interjút Donáth Annával? A Karácsony-interjú. AIrite. A rákosokat nem akarják kinevetni? A szemüvegeseket?
  • 20:18 Szabad-e Donáth Anna hajával foglalkozni? Politikusok, akik nem ragaszkodnak az interjú lecsekkolásához. A Botka-interjú. Nem könnyű ellenzéki politikusnak lenni. Nemzet és normalitás. Esély Közösség. Szocialisták és Demokraták.
  • 24:49 A lépisten birodalma. Uj Péter élete első lépe.
  • 28:01 Winkler Róbert élete első disznóagya. Égési sérülések hotpotozás közben. Ja hogy ez a kádárista rántott velő.
  • 31:42 Szolgálati közlemény barátságos kis podcastunk nyári menetrendjéről. Valami azért lesz.
  • 32:24 Bottargapor mint fűszer. Bonitopehely. Szabad-e Szicílián rizottót enni? A tengeri sünös tészta. A ravennai cappelletti.
  • 36:02 A hiperlokális olasz konyha uniformizálása. Garibaldi tette tönkre az olasz konyhát. Vasco Rossi és a Coca-Cola.
  • 37:10 Karácsony Gergely megmenti a Budapest Jazz Clubot. A soroksári és az érdi jazzélet várható felpezsdülése. Jazzklub vs. technoklub. Hol a podcasttámogatás, főpolgármester úr, kultuszminiszter úr, jóisten úr??? Egy Nemzeti Podcastkoncepciót nem tudnak felmutatni :-(
  • 41:01 A muskátlikra bezzeg van pénz. Az öntözőrendszernek mennie kell. Mangó Budaörsön, banán a Ferencvárosban.
  • 43:24 Friss törölközőhírek és törölközőevulúció. Miért egyre nagyobb?
  • 47:14 A decathlonos mikroszálas törölköző. Másfél év egy mikroszálas törölközővel. Miért olyan büdös? A csodavileda autómosáshoz.
  • 52:42 A ZZ Top új basszusgitárosa. 17 húrral nehéz vitatkozni.
  • 54:48 Jurek, azaz Jerzy Kukuczka. A sziléziai hegymászás dicsérete. Reinhold Messner kastélya.

Hang a paywall után. Keddig csak itt, Kör-tagoknak, aztán mindenkié.

Csatlakozz a Körhöz, hogy hozzáférj minden műsorunkhoz!

Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek,
segítsd a 444 működését!

Már előfizetőnk vagy?
Jelentkezz be!
Kapcsolódó cikkek

Szombaton szól a legnagyobbat a kapuzárási pánik, a belvároson gurul végig a Harley-parádé

Mindenki megnyugodhat, nem a légkondi romlott el, csak hatezer motoros robog végig a városon.

Czinkóczi Sándor
közlekedés

Donáth Anna: Nem lehet tudni, melyik pillanat és melyik európai eszköz gyújtja be a gépezetet

Mit kellene tenni az infláció ellen, és mi lehetne a kormány által preferált akkugyárak alternatívája? Még hányszor bontják le a kordont? Mi következik, ha a parlament elfogadja a státusztörvényt? Mi a tanulság az egyesült török ellenzék választási kudarcából? És miért jobb az ellenzéki választóknak azóta, hogy Donáth Anna visszatért? Interjú a Momentum arcával.

Bede Márton
interjú

Karácsony Gergely: „Én ezért bocsánatot kérek, remélem más politikusok is megteszik”

A főpolgármester a Pesti útról, a sebességhatár-csökkentésről, a végtelen pénzbe kerülő Biodómról, a turizmus újratervezéséről, nehezen magyarázható atlétikai stadionról és a 2022-es tervekről. Karácsony szeretne siklót a Gellért-hegyre, de nem szeretne augusztus 20-i tűzijátékot.

Bede Márton
politika

Botka László: Ha működni kezd az igazságszolgáltatás, valószínűleg bilincs kerül fideszesekre

Fél éve még fogadkozott, hogy nem indul, most mégis ő az MSZP 2018-as miniszterelnökjelöltje. Szerinte ami most Magyarországon van, az nem demokrácia. Liberálisnak vallja magát, de bevándorlásügyben egyáltalán nem áll messze Orbán Viktortól.

Bede Márton
politika

Karácsony megmenti a csődtől a Budapest Jazz Clubot

De egyúttal be is szólt nekik.

Solti Hanna
KULTÚRA
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #251 [hossz]: Másfél milliós kardigánban az Orczy közvécében

Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Borízű hang #250 a színpadon [hosszú]: Hajóféreg hamis zászlóval

Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Tyúkól#57: Asszertív karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.

Diószegi-Horváth Nóra, Kun Zsuzsi
podcast

Borízű hang #249: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul [rövid verzió]

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Az emberfej ízű licsitől a legjobb kínai éttermekig Londonban

A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.

444.hu
podcast