Nagy méretű, Hollandiából érkezett tölgyfaképpel (favilla, fakenyér, fapodcast) gazdagodó műsorunk górcsöve alatt ezúttal mikroszálak szívják a nedvet. Nem lesz ennek jó vége.
Hang a paywall után. Keddig csak itt, Kör-tagoknak, aztán mindenkié.
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Mindenki megnyugodhat, nem a légkondi romlott el, csak hatezer motoros robog végig a városon.
Mit kellene tenni az infláció ellen, és mi lehetne a kormány által preferált akkugyárak alternatívája? Még hányszor bontják le a kordont? Mi következik, ha a parlament elfogadja a státusztörvényt? Mi a tanulság az egyesült török ellenzék választási kudarcából? És miért jobb az ellenzéki választóknak azóta, hogy Donáth Anna visszatért? Interjú a Momentum arcával.
A főpolgármester a Pesti útról, a sebességhatár-csökkentésről, a végtelen pénzbe kerülő Biodómról, a turizmus újratervezéséről, nehezen magyarázható atlétikai stadionról és a 2022-es tervekről. Karácsony szeretne siklót a Gellért-hegyre, de nem szeretne augusztus 20-i tűzijátékot.
Fél éve még fogadkozott, hogy nem indul, most mégis ő az MSZP 2018-as miniszterelnökjelöltje. Szerinte ami most Magyarországon van, az nem demokrácia. Liberálisnak vallja magát, de bevándorlásügyben egyáltalán nem áll messze Orbán Viktortól.
De egyúttal be is szólt nekik.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.