Borízű #145: Odzi Odzborn a krokodilevő loopban és a börzsönyi vadmacska szennyes titkai

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Ajándékozás

Cikkek ajándékozásához Közösség vagy Belső kör csomagra van szükséged.

Ha már előfizetőnk vagy, jelentkezz be! Ha még nem, válassz a csomagjaink közül!

Hát így:

  • 00:56 Üdvözöljük a magyar podcastolás új korszakát! Ripacskodás nélkül nem megy. Hát így. Melyik magyar ellenzéki politikusnak nincs még podcastja? A párt, amit a jóisten is podcastolásra teremtett.
  • 05:30 Winkler Róbert elveszett ikertestvére. Winkler Róbert after one week in KDNP. L Simon László kártékonysága és a kraftsör-armageddon. A nyéki sörfőzde és az oda vezető út.
  • 10:04 Tud-e akkorát bukni, hogy jobb legyen a sörfőzdéknek? A Dreher Antal Nemzeti Sörfőző Program. Kikacsintani tilos! L Simon előző bukása. Amikor Szakács Árpád kicsinálta Hammerstein Juditot. Lázár azért más!
  • 15:23 Winkler Róbert: A macska szaró arca. A börzsönyi vadmacska.
  • 19:09 Winkler Róbertet meg akarta dugni egy galamb. Winkler Róbert találkozása egy disznóval.
  • 22:06 Bede Mártont az algoritmus rászoktatja az NBA-re. A kínaiak krokodilevés pellengérre tűzése. A KÖVETKEZŐ LINKEKRE SENKI NE KATTINTSON!!!! Wang Gang krokodilt főz, Monkey Brother krokodilt eszik. Az internet Fidesze és Kínai Kommunista Pártja.
  • 29:15 Uj Péter pótolja Milák Kristófot. Soltész Rezső azonnal menjen doppingvizsgálatra! Jody Scheckter visszavonulása. Tom Dumoulin visszvonulása.
    35:45 Kinek szabad kiégni? A Bitlisz is elfáradt.
  • 38:15 Uj Péter kísérleti úton cáfolta a termodinamika második főtételét. Hogyan párátlanítsunk úszószemüveget, búvárszemüveget, síszemüveget és űrhajós sisakot?
  • 45:04 Egyesített kávémegfejtés. Problémák félmilliós őrlő alatt. A nagymama boltjában bezzeg oda lehetett csíptetni a zacskót!
  • 51:12 P-I-Z-Z-Z-Z-Z-A. Hogy ejtsük ki argentin rögbijátékosokat nevét? A Xiaomit? A croissant-t?
  • 55:41 Hahó, reziliensek! Megyünk ezzeni Odzy Osbourne-nal a Közép-Alföldre! Nincs valami fura hangotok az Alpokalján?
  • 59:31 Hallani a szombathelyiséget? Van borsodi akcentus? Hogy beszélnek Galíciában, Kelet-Londonban és Nottinghamben?

Csatlakozz a Körhöz, hogy hozzáférj minden műsorunkhoz!

Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek,
segítsd a 444 működését!

Már előfizetőnk vagy?
Jelentkezz be!
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #251 [hossz]: Másfél milliós kardigánban az Orczy közvécében

Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Borízű hang #250 a színpadon [hosszú]: Hajóféreg hamis zászlóval

Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Tyúkól#57: Asszertív karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.

Diószegi-Horváth Nóra, Kun Zsuzsi
podcast

Borízű hang #249: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul [rövid verzió]

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Az emberfej ízű licsitől a legjobb kínai éttermekig Londonban

A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.

444.hu
podcast