Újítunk a rendszeren: az előfizetők (de csak a Belső kör és a Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A kedden publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb.
Ha szeretnél minket hosszabban, ráadásul már szombaton meghallgatni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra van szükséged. Itt tudsz előfizetni a 444-re.
---- ELŐFIZETŐKNEK ----
Elmentünk a világ végére palántáért, elültettük, gondozzuk becsülettel. De hogy lesz ebből dohányszüret? És aztán mihez kezdünk vele?
Hogy jutottunk el oda, hogy az emberiség nem elhanyagolható része hintázás közben, bambusszívószállal szürcsölje a kamu-cibetszaros kávéját?
Folytatódik a magyar gasztrovilág beszólogatós trollháborúja. Frank tavaly még azt mondta, annyira kikészítette Uj kritikája, hogy inkább elviszi más városba a fesztiválját. Most viszont akcióba lendült, hogy sarokba szorítsa az ismert újságírót. De mit lép Uj?
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.