2024-ben nem szakállas nőket, hanem kétségbeesett egyedülállókat mutogatnak a szórakozásra vágyóknak

tévé
október 04., 18:50

„Nem egy átlagos hölgy vagyok, én vagyok a háziasszony és a szajha. Két lélek egy testben, akik egymás ellen harcolnak” – írta bemutatkozó levelében az 58 éves, könyvelőként dolgozó Zsuzsa, József gazda őszinte rajongója. Mármint azé a József gazdáé, akinek köszönhetően az RTL gazdás társkeresőjét nézve 2023 novemberében egy egész ország borzongott bele, amikor kimondta, hogy punci.

Nehéz volt elképzelni, hogy a Házasodna a gazda előző évadában látottakat idén túl lehetne szárnyalni, valószínűleg ezért dönthetett úgy az RTL, hogy idén is szerepeltetik az egyik legtrashebb műsorukban az epertermesztésből élő József gazdát, akinek az eddigi évadok alatt a legtöbb cringe-faktort köszönhettük.

photo_camera József gazda a műsor előző évadában Fotó: RTL

Nem mintha nem lenne önmagában is gigacringe a műsor alapkoncepciója. Mármint az, hogy nőket és férfiakat ismerkedés címén dolgoztatnak egy-egy tanyán, miközben gyakorlatilag hárembe verődve várják, hogy végül kiválasszanak közülük egyet, aki elmehet valami közeli európai városba hosszúhétvégézni azzal az emberrel, akinek korábban hetekig ingyen ganézta az istállóját.

Szerencsére a szereplők látszólag komolyan veszik a ganézást.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.