Tartozunk a bankoknak, ki se látunk a hitelekből - valószínűleg senki nem így képzelte a gazdasági repülőrajtot. Folyószámlahiteleink és hitelkártya-tartozásaink összege is az egeket veri. De miért vagyunk ennyire eladósodva, ki lehet-e mászni ebből a lefelé tartó spirálból, és ha igen, ki fog minket megmenteni?
Bővebben:
Olvasnivalók:
Hang: Botos Tamás/444. Kép: Varga Jozsef Zoltan/Varga_photography
Az áprilisihoz képest akkora zuhanást látunk, aminél rosszabb csak egyszer volt, mióta ilyen adat szerepel a KSH gyorsjelentésében. A kereskedelmi szövetség szerint „kimúlt az árrésstop hatása”.
Szabályozzák, hogy több ingatlan résztulajdonosa is igényelhet-e, hogy legfeljebb négyzetméterenként 1,5 milliós lakás vehető vagy építhető belőle. Az államnak jelzáloga lesz, beköltözésre viszont nem kötelez. A kormány hétfőn bocsátotta társadalmi egyeztetésre az Otthon Start program részleteit.
Ahogy közel kerülünk hozzá, nyomban távolabbra kerül. Most éppen az derül ki, hogy a második negyedévben sem kezdődött el.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.