Kísértet járta be Dobrevék kampánynyitóját, Magyar Péter kísértete

április 14., 15:04
  • Vasárnap tartotta közös kampánynyitóját a DK, az MSZP és a Párbeszéd.
  • Dobrev Klára az előrehozott választásról, Karácsony Gergely a megvalósult ígéreteiről és a világvégéről beszélt.
  • Molnár Csaba, a DK egyik vezető politikusa a beszédét úgy szentelte Magyar Péternek és úgy utalt benne Vitézy Dávidra, hogy egyikük nevét se ejtett ki.
  • Legendák, pentitók, Simicska Lajos, taps.

Aki csak Rogánt akarja leváltani, az csak foltozgatni akarja a NER-t, a DK azonban Orbánt és az egész NER-t akarja leváltani, és nem érik be ennél kevesebbel. Ezt Molnár Csaba DK-s árnyék-kancelláriaminiszter, EP-képviselőtől tudhattuk meg, aki a DK-MSZP-Párbeszéd hármas kampányindítóján szinte teljes beszédet Magyar Péternek szentelte – bár Magyar nevét egész idő alatt egyszer sem mondta ki.

photo_camera Fotó: Bankó Gábor/444

A közös EP-listán induló pártoktól beszédet mondott még Karácsony Gergely, Dobrev Klára és Tüttő Kata is, bár ahogy Tüttő meg is jegyezte, fel kell kötni a gatyát, ha valaki Molnár után akar szónokolni.

photo_camera Fotó: Bankó Gábor/444

Molnár azt mondta, előző este a felesége azt tanácsolta, beszéljen a legújabb ellenzéki legendákról. Ezt viszont nem tudja bizonyítani, mert elmondása szerint ő nem készített erről hangfelvételt – utalt a Magyar Péter által rögzített beszélgetésre Varga Judittal. Ezen a lelkes közönség jót röhögött.

photo_camera Fotó: Bankó Gábor/444

A Legendák

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.