Lezárt tartalom a Kör tagjainak
június 9., csütörtök 11:55

Megkínzott tüntetők, a civil szervezetek teljes betiltása, újságírók bebörtönzése: Aljakszandr Lukasenka rendszerében így nyomták el az utcai tiltakozást. A belarusz ellenzék számára világos: a harcuk összekapcsolódik az ukránok háborújával. Interjú Hanna Ljubakova belarusz újságíróval, aki elmondta azt is, hogyan mutatják be Orbánt Lukasenka médiájában.

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
május 17., kedd 4:06

Catherine Belton ismeri talán a legjobban az orosz elnököt és embereit a nyugati újságírók közül. Szerinte Putyin azt hitte, elég embert fizetett már le Európában ahhoz, hogy ne kelljen súlyos szankciókkal szembenéznie. A családgyilkosnak beállított orosz vezetők meglophatták a társaikat, ahogy az ukrán főtisztek lefizetésére szánt pénzt is eltüntethették.

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
május 10., kedd 17:43

Rian Thum már húsz éve foglalkozott az ujgurokkal, amikor Kína a történelemben eddig példátlan csapást mért rájuk. A náci koncentrációs táborok és a maoista kulturális forradalom elemeit vegyítik a mesterséges intelligencia megfigyelési eszközeivel. A történész ezért most napjaink borzalmaira hívja fel a világ figyelmét.

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
április 29., péntek 8:11

A Meduza nevű független lapot blokkolták Oroszországban, és amit csinálnak, azt Puytin törvényben tiltotta meg. Azóta részletesen bemutatták, hogyan gyilkoltak és erőszakoltak meg civileket orosz katonák egy ukrán faluban. Interjú Alekszej Kovaljov szerkesztővel, aki elmondta: az orosz propaganda Orbán Viktort szövetségesként mutatja be.

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
április 6., szerda 9:15

Ruff Bálint kommunikációs tanácsadó szerint az ellenzék kampányából pont az hiányzott, ami 2010 óta mindig: nem foglalkoztak azzal, amivel az emberek foglalkoznak. Ez nem csoda, mert ugyanazok irányítják a kampányokat 12 éve. MZP alkudozott, ahelyett hogy vezetett volna, zsizsegett, ahelyett hogy erőt sugárzott volna.