május 11., 05:08
A leghosszabb séta Budapesten

A főváros egyik végétől a másikig 44 kilométert kell gyalogolni, Érdtől egészen Pécelig. A belvárostól távol egészen más Budapest: látszanak a lovardák, a természet, a régi és új gyárak, az agglomeráció, ahol nem lehet élni, és a kerületek, ahol igen. Kilenc és fél óra séta Nagytétényben, Csepelen, Pesterzsébeten, Kispesten, Kőbányán, Rákosligeten és Rákoscsabán.

május 10., 07:49
Nem volt itt gazdasági csoda, csak hazudtak, mint a vízfolyás

Románia előzött, Horvátország utolért, Bulgária a nyomunkban. A nagy arccal előadott magyar gazdasági csoda kábé ugyanoda juttatta az országot, ahová a sokszor elátkozott Medgyessy-Gyurcsány-korszak. A hatalom magára és haszontalan látványberuházásokra szórta a pénzt, fölélte a jövő növekedését.

április 29., 10:59
Novák Katalin sógornője és egy öt éve tartó nyomozás a szegény donorok petesejtjeit gazdagoknak áruló budapesti klinika ügyében

Petesejtért pénzt adni szervkereskedelemnek számít. Az érintett klinika itthon már nem végezhet lombikkezelést, de aki hozzá fordul, a saját cseh vagy szlovák társlaborjukba irányítják. A magánklinika egykori embriológusa ma a lombikszektor kormányzati irányítójának, Novák Katalin sógornőjének, Vesztergom Dórának a tanácsadója.

április 05., 04:05
Karácsony Gergely: Az LMP nem ellenzéki párt

Miért tartja Vitézy Dávidot a Fidesz jelöltjének? 2018 és 2022 után 2026-ban is indul a miniszterelnökségért? Miért nem lett még mindig park a Városháza parkolójából? Van kapcsolata Magyar Péterrel? A főpolgármester két hónappal az önkormányzati választások előtt válaszolt a 444 kérdéseire.