Ő most a legnépszerűbb magyar Romániában

külföld
2017 február 14., 08:06
comments 91

Molnár Levente, a Kolozsvári Állami Magyar Színház színésze vasárnap este Londonból, a BAFTA-díjátadón járt, mert a Saul fia, amiben Molnár is játszik, díjat nyert a gálán. Molnár a díjátadóról posztolt egy képet a Facebookra, ezt:

link Forrás

Molnár a #REZIST hastaggel mutatta szolidaritását a kormányzati korrupció ellen napok óta utcára vonuló romániai tömegekkel.

A színész képe bejárta a román nyelvű sajtót is, még a kormánypárti lapok is írtak róla. Molnár Facebook-falát el is árasztották a magyar, angol és román nyelvű köszönőposztok.

Hasonló tiltakozással készültek a Berlinaléra kiutazó román filmesek is, akik a vörös szőnyegen vonultak fel a „Romanian Cinema #resist” bannerrel. (Maszol.ro)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.