Csődöt jelentett a Weinstein Corporation

külföld
2018 február 26., 07:51
comments 44

Összeomlottak a Weinstein Corporation felvásárlásáról szóló tárgyalások Maria Contreras-Sweet, Barack Obama kisvállalkozásokat segítő hivatalának egykori vezetőjével, jelentette be Harvey Weinstein egykori cége, amely ezután csődöt is jelentett. "Tisztában vagyunk vele, hogy ez rendkívül szerencsétlen fordulat munkatársaink, hitelezőink, valamint az áldozatok számára is" - írták közleményükben, utalva rá, hogy Harvey Weinstein, a nők tucatjait zaklató filmproducer áldozatainak se tudnak így elégtételt fizetni.

A Weinstein Co. szerint Contreras-Sweet és befektetőtársai nem tudták garantálni a stúdió átmeneti finanszírozását a felvásárlásig, így nem maradt más választásuk, mint csődöt jelenteni. Contreras-Sweet egyelőre nem kommentálta a történteket. (Via The New York Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.