A légiutas-kísérő betetette az utas kutyáját a poggyásztartóba, az állat az út végére elpusztult

külföld
2018 március 14., 06:37
comments 62

A United Airlines bocsánatot kért azért, amiért egy légiutas-kísérője hétfőn, egy Houstonból New Yorkba tartó járaton azt kérte az egyik utasától, hogy a poggyászát helyezze el a felette lévő poggyásztartóba. Igen ám, de a poggyász egy kutyatartó táska volt, és kutya is volt benne, amelyet az utas többször hangsúlyozott is. Ennek ellenére végül feltették a táskát a poggyásztartóba.

A francia bulldog az utazás végére megdöglött.

Egy másik utas szerint a kutya gazdája ezután bőgni kezdett a repülőn, a légiutas-kísérő később azt mondta, nem tudta, hogy egy kutya van a táskában. Az állat valószínűleg oxigénhiány miatt pusztult el. A légitárság a legmélyebb sajnálatát fejezte ki, teljes felelősséget vállaltak, és közölték, hogy kivizsgálják az ügyet, nehogy még egyszer előforduljon ilyen. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.