A Fidesz, aminek az elnöke 993 ezer forint megtakarítást vall be, vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy ellen

POLITIKA
2018 március 19., 13:52
comments 224

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette, hogy a Fidesz még ma vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy Ákossal szemben, mivel „Hadházy Ákos az elmúlt napokban beismerte, hogy 20 milliós nagyságrendben költött luxushobbijára, a magánrepülőgép-vezetésre”, de arra „nem adott választ, honnan volt minderre pénze”.

Hadházy persze nem ismert be semmit úgy, ahogy a Fidesz sejteti, hanem arról írt: valakik egy hónapja szándékosan törték fel az autóját, és lopták el belőle a pilótatáskáját, hogy aztán az ott lelt információkat kiteregessék a fideszes sajtóban. Arról pedig, hogy honnan volt pénze repülni, azt írta: „19 évig dolgoztam állatorvosként úgy, hogy minden második héten 0-24 ügyeletben voltam. Emellett költöttem el kb annyi pénzt a jogosítások megszerzésére, mintha naponta néhány szál cigarettát elszívtam volna és emellett tettem le azokat -az egyébként komoly tanulást igénylő- vizsgákat, amelyek szükségesek.”

Az LMP elnökét, aki rengeteg fideszes korrupciós ügyet leplezett le – és akit legutóbb már kb. azzal vádolta fideszes média, hogy Meghalt az áldozata, akit lenullázott, meghurcolt, és kizsigerelt, ráadásul RÖVIDNADRÁGBAN, és ami a legrosszabb: ízléstelenül orgonálva – az a Fidesz kéri számon, aminek mindkét csúcsminisztere, Lázár János és Rogán Antal is lebukott a vagyonnyilatkozatával, és aminek az elnöke úgy tette a magyar gazdaságtörténet egyik legnagyobb emberévé a szülőfaluja fideszes polgármesterét, hogy közben csak 993 ezer forint megtakarítást tud felmutatni, ráadásul a feleségével közösen.

photo_camera Fotó: Orbán Viktor/Facebook

A – szintén fideszes – megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter, az 1300 milliárdos csalási botrányában naponta másról hebegő Kósa Lajos – akinek a legközelebbi rokonai elképesztő módon gazdagodtak meg – a csengeri botrány kitörése utáni első reakciójában a vagyonnyilatkozatát emlegetve védekezett, pedig közjegyzői okirat készült arról, hogy Sz.-né megajándékozza Kósa anyját 800 millió forinttal, vagyis Kósa olyan ellentételezést remélhetett Sz.-nétől, amit nem akart szerepeltetni a saját vagyonnyilatkozatában.

link Forrás

Arról, hogy egyébként a vagyonnyilatkozati eljárás hány sebből vérzik, négy évvel ezelőtt itt írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.