A Fidesz, aminek az elnöke 993 ezer forint megtakarítást vall be, vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy ellen

2018 március 19., hétfő 13:52
224

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette, hogy a Fidesz még ma vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy Ákossal szemben, mivel „Hadházy Ákos az elmúlt napokban beismerte, hogy 20 milliós nagyságrendben költött luxushobbijára, a magánrepülőgép-vezetésre”, de arra „nem adott választ, honnan volt minderre pénze”.

Hadházy persze nem ismert be semmit úgy, ahogy a Fidesz sejteti, hanem arról írt: valakik egy hónapja szándékosan törték fel az autóját, és lopták el belőle a pilótatáskáját, hogy aztán az ott lelt információkat kiteregessék a fideszes sajtóban. Arról pedig, hogy honnan volt pénze repülni, azt írta: „19 évig dolgoztam állatorvosként úgy, hogy minden második héten 0-24 ügyeletben voltam. Emellett költöttem el kb annyi pénzt a jogosítások megszerzésére, mintha naponta néhány szál cigarettát elszívtam volna és emellett tettem le azokat -az egyébként komoly tanulást igénylő- vizsgákat, amelyek szükségesek.”

Az LMP elnökét, aki rengeteg fideszes korrupciós ügyet leplezett le – és akit legutóbb már kb. azzal vádolta fideszes média, hogy Meghalt az áldozata, akit lenullázott, meghurcolt, és kizsigerelt, ráadásul RÖVIDNADRÁGBAN, és ami a legrosszabb: ízléstelenül orgonálva – az a Fidesz kéri számon, aminek mindkét csúcsminisztere, Lázár János és Rogán Antal is lebukott a vagyonnyilatkozatával, és aminek az elnöke úgy tette a magyar gazdaságtörténet egyik legnagyobb emberévé a szülőfaluja fideszes polgármesterét, hogy közben csak 993 ezer forint megtakarítást tud felmutatni, ráadásul a feleségével közösen.

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

A – szintén fideszes – megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter, az 1300 milliárdos csalási botrányában naponta másról hebegő Kósa Lajos – akinek a legközelebbi rokonai elképesztő módon gazdagodtak meg –  a csengeri botrány kitörése utáni első reakciójában a vagyonnyilatkozatát emlegetve védekezett, pedig közjegyzői okirat készült arról, hogy Sz.-né megajándékozza Kósa anyját 800 millió forinttal, vagyis Kósa olyan ellentételezést remélhetett Sz.-nétől, amit nem akart szerepeltetni a saját vagyonnyilatkozatában.

Arról, hogy egyébként a vagyonnyilatkozati eljárás hány sebből vérzik, négy évvel ezelőtt itt írtunk.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt