Véletlenül 10 millió dollárt keresett a tőzsdén a kezdő bróker

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A francia Harouna Traoré még épp csak elkezdett kacérkodni a napi kereskedés gondolatával, és ehhez a Valbury Capital brókerplatformját választotta. Ahogy az ilyen felületeken az megszokott, itt is van lehetőség arra, hogy az ember valós tét nélkül, demo verzióban gyakorolja a tőzsdézést. Miután megtanulta a napi kereskedés alapjait, vette a bátorságot, és múlt nyáron nyitott magának egy valós, 20 ezer eurós számlát. Ezután folytatta a gyakorlást, és azt gondolta, továbbra is a demót használja, így nem aggódott, amikor izmos, 1 millió eurós veszteséget halmozott fel. Aztán kiderült, hogy nagyon is éles a helyzet, de Traoré ahelyett, hogy pánikba esett volna, folytatta a kereskedést, míg végül 10 millió eurós pluszba nem került. Pár nappal később felhívta a Valburyt, hogy elmagyarázza a helyzetet, de a cég állítja, a férfi számos pontos megszegte a szerződést, így a tranzakciók érvénytelennek minősülnek. Traoré nem nyugszik bele a döntésbe, 10 millió dollárra pereli a Valburyt.

(via)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.