Aprósüteményként etette meg nagyapját az osztálytársaival egy 16 éves lány Kaliforniában

bűnügy
2018 október 18., 02:58
comments 153

A BuzzFeed szerint a kaliforniai Davis város rendőrsége nyomoz egy 16 éves lány után, aki feltehetően aprósüteménynek készítette el halott nagyapját, majd az édességgel megkínálta az osztálytársait. A gyanú szerint a lány egy társával a hamvakból sütött kicsit keksz szerű, cukrozott süteményt, majd bevittek az iskolájába, ahol többen is ettek belőle. Néhány gyerek tudta, hogy mi van a süteményben, és úgy is megkóstolták, másoknak nem árulták el, hogy pontosan mit fogyasztanak. Egy diák a BuzzFeednek arról beszélt, hogy a furán szürkék voltak a sütemények, de az osztályban így is megették őket. Volt olyan diák, akinek a lányok csak annyit mondtak, hogy ez "különleges" hozzávalóval készült sütemény, amiből azt hitte, hogy marihuánát adtak az édességhez, és nem gondolt rá, hogy egy idős embert kevertek hozzá. Több diák arról számolt be, hogy evés közben olyan érzésük volt, mintha homok lenne a sütiben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.