Ez Budapest egyik legsötétebb ügye

25 éve Demszky Gábor és csapata bevezette a fővárosi parkolási rendet. A fizetős parkolást rögtön egy olyan vállalkozói csoport kaparintotta meg, ami kivételesen szoros viszonyt ápolt a politikával. Botrányt botrány követett, és Budapesten mindenki tudta, hogy a parkolás az önkormányzatok egyik legsötétebb ügye. De aztán jött a 2010-es korszakváltás, és a Fidesz azt mondta, véget vet a zűrös magánbiznisznek. 

Manapság kik és hogyan szedik be az autósoktól a milliárdokat, és mi lett a kilencvenes évek parkolási nagymenőinek sorsa? Ezeknek jártunk utána.

Február 12-én, kedden este indul az első közösségi finanszírozásból forgatott sorozatunk, a Sötét parkolási ügyek Budapesten. Kövesse a 444.hu-n!

Készítette: Ács Dániel, Botos Tamás, Kiss Bence, Mészáros Zsófia, Budai Balázs, Terner Péter 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.