Koronavírusos a tigris, újabb négy áldozat itthon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

AMI MA VÁRHATÓ

Elvileg ma jelentk be a gigantikus gazdaságélénkítő csomagot. De hogy ki és mikor, az még nem világos. És hogy mi lesz benne, az végképp nem.

ÉS AMIT MA TUDNI KELL

Újabb négy ember vesztette életét koronavírus miatt. A fertőzöttek száma pedig 11 új igazolt esettel 744-re nőtt. Már a hivatalos tájékoztatás szerint is „jóval nagyobb” ennél a tényleges vírushordozók száma.

Ellenáll a magyar hivatal az orosz nyomásnak. A szerb–magyar határra tervezett, orosz érdekeltségű gázvezetékre kiírt árverés tovább csúszik. Nagyon olcsó most a gáz Európában, nehezebben tudnak nyomást gyakorolni Budapeste Moszkvából.

Orbán Viktor: „Aláírtam”. Mosolygós videóban örökítette meg, ahogy kézjegyével látja el az ingyenes parkolásról szóló rendeletet.

Kórházban van Boris Johnson brit miniszterelnök, újra tesztelik. 10 napja már pozitív lett a tesztje, a tünetei nem múlnak, de a szóvivője szerint ez csak elővigyázatosság.

Írország miniszterelnöke orvosnak áll. A telefonos orvosi vizsgálatok lebonyolításában fog részt venni.

Hisztériának nevezte a járvány körüli felhajtást az amerikai lelkipásztor, majd belehalt a fertőzésbe. Landon Spradlin New Orleansban, a karneválon fertőződhetett meg.

Koronavírusos lett a bronxi állatkert maláj tigrise. Az Egyesült Államokban Nadia, a 4 éves tigris az első koronapozitív állat.

Az ember, aki értelmezi a világot a köztévé nézőinek. A magyar nemzet végtelen bölcsességének krónikása, a közmédia környékén 18 éve tevékenykedő Bende Balázs a Világ című, M1-es műsorával új szintre emelte a közszolgálatiságot.