Mészáros Lőrinc lett az Irigy Hónaljmirigy arénakoncertjének főtámogatója

ZENE
2020 szeptember 04., 08:10
comments 44

Úgy tűnik Mészáros Lőrinc egyaránt kedveli a humort és a könnyűzenét is, és akárcsak a Mediciek, ő is szívesen áldoz a kultúrára. Az Irigy Hónaljmirigy pénteken jelentette be az oldalán, hogy 30. születésnapi nagykoncertjük jövő júniusban a Groupama Arénában kerül megrendezésre. A plakátról pedig kiderül az is, hogy főtámogató a magyar gazdaságtörténet legnagyobb csodájának végrehajtója, a Mészáros és Mészáros Kft. lesz.

link Forrás

A csodavállalkozó egyébként a fiatalokat is támogatja. Nemrég, amikor igyekezett nekik átadni a siker titkát, egyenesen azt üzente nekik:

„ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.