Mészáros Lőrinc lett az Irigy Hónaljmirigy arénakoncertjének főtámogatója

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Úgy tűnik Mészáros Lőrinc egyaránt kedveli a humort és a könnyűzenét is, és akárcsak a Mediciek, ő is szívesen áldoz a kultúrára. Az Irigy Hónaljmirigy pénteken jelentette be az oldalán, hogy  30. születésnapi nagykoncertjük jövő júniusban a Groupama Arénában kerül megrendezésre. A plakátról pedig kiderül az is, hogy  főtámogató a magyar gazdaságtörténet legnagyobb csodájának végrehajtója, a Mészáros és Mészáros Kft. lesz.

A csodavállalkozó egyébként a fiatalokat is támogatja. Nemrég, amikor igyekezett nekik átadni a siker titkát, egyenesen azt üzente nekik: 

„ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.